Ο Harry και η Meghan παρουσιαστές στα Όσκαρ - Η φήμη που έχει ταράξει τη βασίλισσα Ελισάβετ

22.03.2022
Ο Harry και η Meghan παρουσιαστές στα Όσκαρ - Η φήμη που έχει ταράξει τη βασίλισσα Ελισάβετ
Οι Sussexes ενδέχεται να κάνουν μία κίνηση που δεν αποκλείται να πυροδοτήσει αρνητικά εκ νέου το ήδη άσχημο κλίμα που υπάρχει μεταξύ των ίδιων και της βρετανικής τους οικογένειας.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν από μερικές μέρες, ο Harry και η Meghan δεν θα παραβρεθούν στο μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου.

Αυτή θα ήταν και η -μόνη, ίσως- ευκαιρία για τη βασίλισσα Ελισάβετ να γνωρίσει και τη δισέγγονή της που έχει πάρει και το όνομά της, αλλά φαίνεται ότι η Lilibet δεν θα συναντήσει ακόμη, δια ζώσης, τη γαλαζοαίματη προγιαγιά της. Ίσως και να μην τα καταφέρει ποτέ, αλλά αυτό θα φανεί στο μέλλον.

Προς το παρόν, μία νέα είδηση ή, μάλλον, φήμη έρχεται να ταράξει τα νερά στις σχέχεις μεταξύ των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, λοιπόν, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου έχει σε "στενό μαρκάρισμα" το royal ζεύγος προκειμένου να δεχτεί να παρουσιάσει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας στην επερχόμενη 94η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες.

Oscars 2022: Οι υποψήφιοι σε όλες τις κατηγορίες

Προς το παρόν επιβεβαίωση δεν υπάρχει ούτε ως προς το αν οι Sussexes παραβρεθού, έστω στην τελετή, όμως καθώς δεν υπάρχει ούτε διάψευση, αναμένουμε για νεότερα σύντομα.