Πρίγκιπας William: Τα λόγια στήριξης σε ένα μικρό αγόρι που έχασε τη μητέρα του, θα σε κάνουν να δακρύσεις

28.01.2022
Πρίγκιπας William: Τα λόγια στήριξης σε ένα μικρό αγόρι που έχασε τη μητέρα του, θα σε κάνουν να δακρύσεις
Ένα από τα πολλά στοιχεία που μετέδωσε η πριγκίπισσα Diana στους γιους της Harry και William, είναι η ικανότητά τους να είναι πολύ ευγενικοί με τον κόσμο και να δημιουργούν φυσικές σχέσεις με τους ανθρώπους. Το έχουμε δει ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά όταν και τα δύο αδέλφια εκτελούσαν τα βασιλικά τους καθήκοντα. Και η πρόσφατη συνάντηση του πρίγκιπα William με ένα νεαρό αγόρι που έχασε επίσης τη μητέρα του, σχεδόν, μας έκανε να δακρύσουμε.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του δούκα και της δούκισσας του Cambridge στην Church on the Street στην πόλη Βurnley, ο William κάθισε δίπλα σε ένα αγόρι για να συνομιλήσει μαζί του και με την προγιαγιά του. Χωρίς να το γνωρίζει ο William, οι δυο τους μοιράζονταν ένα ακόμη πιο βαθύ κοινό σημείο, εκτός από την αγάπη τους για τον αθλητισμό. Το αγόρι, ονόματι Deacon Glover, έχασε τη μαμά του όταν ήταν μόλις 11 ετών. Ο William ένιωσε αμέσως κοινά σημεία με την τεράστια απώλεια που βίωσε ο Deacon. «Νιώθεις ότι μπορείς να μιλήσεις για τη μαμά σου;» ρώτησε το μικρό αγόρι ο πρίγκιπας William.

«Έχασα τη μαμά μου όταν ήμουν 15», ακούγεται να λέει ο William στο βίντεο. «Ήμουν λίγο μεγαλύτερος από σένα». Αφού οι δυο τους αντάλλαξαν μερικά λόγια, ο William τον καθησύχασε. «Είναι δύσκολο, αλλά γίνεται πιο εύκολο, σου το υπόσχομαι. Γίνεται πιο εύκολο». Μπορείς να παρακολουθήσεις τη στιγμή αυτή στο βίντεο στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 1' και 30''.

Η Κate και ο William έμειναν για να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες με τον νεαρό Deacon αλλά και για να συναντήσουν μερικούς ακόμη εθελοντές που βοηθούν οικογένειες μέσω της Church on the Street