Monaco: Ακόμη μία εθνική γιορτή χωρίς τη Charlene - Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της πριγκίπισσας

27.01.2022
Monaco: Ακόμη μία εθνική γιορτή χωρίς τη Charlene - Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της πριγκίπισσας
Οι διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του πολιούχου του πριγκιπάτου, Αγίου Devota, πραγματοποιήθηκαν με τη σύζυγο του πρίγκιπα Αλβέρτου απούσα ακόμη μιά φορά. Στο πλευρό εκείνου και τον δίδυμων παιδιών του, πρίγκιπα Jaques και πριγκίπισσας Gabriella, η μεγάλη του αδελφή, πριγκίπισσα Καρολίνα. [φωτό επάνω]

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, η οποία νοσηλεύεται σε κλινική ψυχικής υγείας από τον περασμένο Νοέμβριο έχει ακόμη αρκετές εβδομάδες ανάρρωσης μπροστά της, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του πριγκιπάτου με αφορμή την απουσία της από τις πρόσφατες εκδηλώσεις γιορτής.

Η νοσηλεία της πριγκίπισσας κρίθηκε απαραίτητη μετά την κατάρρευσή της αμέσως μόλις επέστρεψε από τη Αφρική όπου είχε περάσει τους τελευταίους 6 μήνες αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα υγείας.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης, η Charlene λαμβάνει θεραπεία για εξάντληση αλλά την ίδια στιγμή υποβάλλεται και σε οδοντιατρική περίθαλψη. Η ανάρρωσή της αυτή τη στιγμή "προχωρά ικανοποιητικά και πολύ ενθαρρυντικά και στους δύο τομείς, όμως, θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες ακόμη μέχρι να ολοκληρωθεί", ανέφερε, μεταξύ άλλων το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το Παλάτι.

Η τοποθεσία του ιδρύματος που φιλοξενεί τη Charlene δεν έχει γίνει γνωστή, για ευνόητους λόγους, ενώ πιστεύεται ότι βρίσκεται εκτός Μονακό.

Τι είχε πει ο πρίγκιπα Αλβέρτος για τη σύζυγό του

Μιλώντας στο περιοδικό People ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος είχε αποκαλύψει ότι η σύζυγός του αισθανόταν φορτισμένη ψυχολογικά και δεν ένιωθε ότι μπορούσε να αντιμετωπίσει τα όποια επίσημα καθήκοντά της, τη ζωή γενικότερα, ή ακόμη και την οικογενειακή ζωή. "Υποφέρει από εξάντληση ψυχολογική και σωματική", είχε πει χαρακτηριστικά ο Αλβέρτος, ο οποίος βέβαια είχε υπονοήσει ότι η τωρινή της κατάσταση είναι αποτέλεσμα "αρκετών παραγόντων που, όμως, είναι ιδιωτικά ζητήματα" και, άρα, παραμένουν στο σκοτάδι!

Παραλίγο να πεθάνει η πριγκίπισσα Charlene - Η αποκάλυψη για τη μυστηριώδη ασθένεια και η επίθεση στον πρίγκιπα Αλβέρτο

Τα ιδιαίτερα γενέθλιά της πριγκίπισσας

Πριν δυο μέρες (25/1/2022) η πριγκίπισσα Charlene γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της μακριά από τους δικούς της ανθρώπους.

Με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του πρίγκιπα Αλβέρτου το φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει το όνομά της δημιούργησε ένα γλυκύτατο βίντεο με φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και σήμερα το οποίο και μοιράστηκε μέσω social media. Το ίδιο βίντεο μοιράστηκε και μέσω της προσωπικής σελίδας της πριγκίπισσας αλλά και του επίσημου λογαριασμού του Παλατιού των Μονεγάσκων στο Facebook.

Στη δεύτερη περίπτωση το βίντεο συνόδευε η απλή ευχή "Χρόνια πολλά πριγκίπισσα Charlene" ενώ στη σελίδα του ιδρύματος διαβάζουμε ένα μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον μήνυμα.

"Χρόνια πολλά πριγκίπισσα Charlene. Σε τιμούμε για το πόσο πολύ από τον εαυτό σου δίνεις για να αλλάξεις τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, για το πάθος και την αφοσίωσή σου σε αυτό που είναι πραγματικά μια έμπνευση ❤️
Ελπίζουμε αυτό το βίντεο με την πορεία σου μέχρι εδώ να σου υπενθυμίσει πόσο σε αγαπούν και σε εκτιμούν ✨", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού το βίντεο όπου διακρίνονται, μεταξύ άλλων, οι γονείς της πριγκίπισσας, στενοί της φίλοι, ο σύζυγός της και τα δίδυμα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Harry και πολλοί άλλοι.

Η πάλαι ποτέ νοτιοαφρικανή πρωταθλήτρια κολύμβησης παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο το 2011, έχοντας κάνει την πρώτη εμφάνιση στο πλευρό του στο πλαίσιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο το 2006. Αρχικά η σχέση τους είχε εκληφθεί ως ένα σύγχρονο παραμύθι, όμως πολύ γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι μόνο τέτοιο δεν ήταν. Με τις φήμες να θέλουν τη Charlene να έχει προσπαθήσει να το "σκάσει" τρεις φορές μέχρι και παραμονές του γάμου, το σήμερα τη βρίσκει κατάκοπη και καταρρακωμένη να προσπαθεί να συμμαζέψει τα κομμάτια της. Περαστικά!