Πριγκίπισσα Ingrid: Η μελλοντική βασίλισσα της Νορβηγίας έγινε 18 και είναι πανέμορφη!

24.01.2022
Πριγκίπισσα Ingrid: Η μελλοντική βασίλισσα της Νορβηγίας έγινε 18 και είναι πανέμορφη!
Γιατί royals δεν έχει μόνο η Βρετανία...

Ενώ καθημερινά τα social media και τα sites μας προσφέρουν νέες φωτογραφίες της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, πριν από λίγες μέρες το Διαδίκτυο έστρεψε την προσοχή του στη Νορβηγική βασιλική οικογένεια. Συγκεκριμένα, οι συζητήσεις έδωσαν και πήραν για το πόσο όμορφη ήταν η πριγκίπισσα Ingrid Alexandra της Νορβηγίας στη φωτογράφιση της «ενηλικίωσης».

Ο λογαριασμός του instagram του παλατιού της Νορβηγίας δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τη λεζάντα, στα νορβηγικά, μεταφρασμένη σε: «Χρόνια πολλά στην πριγκίπισσα Ingrid Alexandra! Η πριγκίπισσα σήμερα γίνεται 18 ετών. Φωτογραφία: Ida Bjørvik / Royal Court».

Στην πρώτη φωτογραφία, βλέπουμε την πριγκίπισσα με ένα κομψό μαύρο φόρεμα, με σπαστά μαλλιά, να κοιτάζει μακριά από την κάμερα, ακολουθούμενη από ένα στιγμιότυπο που χαμογελά στον φωτογραφικό φακό. Στη συνέχεια, στην τρίτη φωτογραφία, έχουμε ένα κοντινό πλάνο με το λαμπερό χαμόγελό της, τα υπέροχα μάτια και τα πραγματικά χαριτωμένα μινιμαλιστικά σκουλαρίκια της. Η σειρά των φωτογραφιών ολοκληρώνεται με μια σχεδόν ολόσωμη φωτογραφία της πριγκίπισσας με το μεταξένιο ντύσιμό της.

Η μελλοντική βασίλισσα της Νορβηγίας γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2004, με γονείς τον διάδοχο του θρόνου Haakon και την πριγκίπισσα Mette-Marit της Νορβηγίας. Ως έχει, είναι η δεύτερη στη σειρά για τον θρόνο, πίσω από τον πατέρα της, τον διάδοχο πρίγκιπα Haakon αλλά πρόκειται να γίνει η «πρώτη σύγχρονη βασίλισσα» της Νορβηγίας.

Η Ingrid έχει αναλάβει ήδη μια σειρά από βασιλικά καθήκοντα, παρά το γεγονός ότι ολοκλήρωσε ταυτόχρονα την τελευταία της χρονιά στο σχολείο. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου του παλατιού, «Η πριγκίπισσα Ingrid Alexandra θα εκτελέσει έναν αυξανόμενο αριθμό επίσημων καθηκόντων για τη βασιλική οικογένεια, αλλά θα επικεντρωθεί στην επιδίωξη της εκπαίδευσης για τα επόμενα χρόνια». Αν και θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να κάνει το ντεμπούτο της ως βασίλισσα, είμαστε ενθουσιασμένες που βλέπουμε το ταξίδι στην πορεία.

Χρόνια πολλά, έστω και αργοπορημένα, πριγκίπισσα Ingrid!