Κate Middleton: Οι ευχές - έκπληξη για τα γενέθλιά της από τον Ηarry και τη Μeghan

17.01.2022
Κate Middleton: Οι ευχές - έκπληξη για τα γενέθλιά της από τον Ηarry και τη Μeghan
Τα πράγματα εξακολουθούν να φαίνονται τεταμένα στη βασιλική οικογένεια εδώ και μήνες, αλλά η Κate Middleton είχε την ευκαιρία να μιλήσει στον πρίγκιπα Ηarry και τη δούκισσα Μeghan Markle με αφορμή τα 40ά της γενέθλια. Ο ειδικός επί βασιλικών θεμάτων Christopher Anderson αποκάλυψε στο Us Weekly ότι «έκαναν μια βιντεοκλήση» και οι Sussexes «της ευχήθηκαν χρόνια πολλά». Σημείωσε επίσης ότι η κλήση ήταν «πολύ ιδιωτική».

Ο Christopher πρόσθεσε ότι «ο Ηarry και η Meghan δεν επρόκειτο να δημοσιεύσουν τίποτα στα social media όπως έκαναν πριν από δύο χρόνια για τα 38α – τότε - γενέθλια της Κate» και ότι «αυτή τη φορά όλα κρατήθηκαν ιδιωτικά».

Η Kate Middleton γίνεται 40 ετών: Τα μυστικά "όπλα" της δύναμής της και 3 νέα απίθανα πορτρέτα

Εκτός από το ότι κυκλοφόρησε ένα σετ πορτρέτων για να τιμήσει τα γενέθλιά της, τα οποία όλες θαυμάσαμε, η Κate γιόρτασε με μια «μικρή οικογενειακή συγκέντρωση» στο κτήμα της ίδιας και του πρίγκιπα William, Anmer Hall. «Η Κate έχει μόνο έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων», είπε ο Christopher, προσθέτοντας ότι κρατάει μια «ενδιαφέρουσα» παράδοση να ψήνει τη δική της τούρτα, που είναι «κατάλοιπο» από τη μητέρα της, Carole.

Πρίγκιπας Harry δίνει τελεσίγραφο στη βρετανική κυβέρνηση: «Εξασφαλίστε μου ασφάλεια ή σας πάω στα δικαστήρια»

Προφανώς, η Κate αποφάσισε να κρατήσει τα πράγματα χαλαρά με ένα «πολύ χαμηλών τόνων» πάρτι επειδή θα ακολουθήσουν πολλές «μεγάλες γιορτές» αργότερα φέτος και ανάμεσα σε αυτές τα 40α γενέθλια του πρίγκιπα William. Aυτό πάντως που προκύπτει είναι ότι η ίδια η βασίλισσα θα γιορτάσει αυτά τα δύο σπουδαία γενέθλια με μια κοινή γιορτή για τον William και την Kate το καλοκαίρι. Τουλάχιστον αυτό είπε ο Christopher, «Η βασίλισσα έχει προγραμματίσει ένα μεγάλο γεγονός για τον William και κάτι ακόμα επίσης. Έτσι, θα γίνουν ξανά μεγάλα πάρτι, εάν ο Covid επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο».

Αυτά είναι τα παρατσούκλια που χρησιμοποιούν μεταξύ τους τα μέλη της βασιλικής οικογένειας