Πρίγκιπας William: Είναι υπερ-προστατευτικός απέναντι στην Kate Middleton με έναν απρόσμενο τρόπο

07.01.2022
Πρίγκιπας William: Είναι υπερ-προστατευτικός απέναντι στην Kate Middleton με έναν απρόσμενο τρόπο
Κατά τη διάρκεια του 10ετούς γάμου τους, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton αναμφίβολα έγιναν ένα ζευγάρι που πατάει σταθερά στα πόδια του.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge όχι μόνον έχουν αναλάβει πλήρως τους ρόλους και τις ευθύνες τους απέναντι στη βασιλική οικογένεια, αλλά και ως γονείς που μεγαλώνουν τα τρία μικρά παιδιά τους. Ενώ η Kate και ο William σίγουρα έχουν τη δική τους προσωπικότητα, υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορούν να τους φέρουν εκτός εαυτού - ειδικά τον πρίγκιπα William, ο οποίος φέρεται να θυμώνει αρκετά αν η σύζυγός του δεν αντιμετωπίζεται με τον κατάλληλο σεβασμό.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε με την Daily Mail λίγες ημέρες πριν από τα 40α γενέθλια της Kate Middleton, ο πρίγκιπας William μπορεί να ταραχθεί πολύ αν κάποιος τολμήσει να μιλήσει υποτιμητικά για τη σύζυγό του. «Γίνεται έξω φρενών με οποιοδήποτε σημάδι ότι η Kate πάει να χειραγωγηθεί και προσπαθεί να το σταματήσει πολύ γρήγορα», αποκάλυψε η πηγή στο ρεπορτάζ. «Είναι κάτι που τον ενοχλεί πολύ. Με τα χρόνια, πολλοί άνθρωποι έχουν εκφραστεί με υπέροχο τρόπο για αυτήν, αλλά αν επιδείξουν περιφρονητική συμπεριφορά, δεν θα τους συγχωρήσει».

Καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου τους, ο William και η Kate έδειξαν ότι η ένωσή τους βασίζεται στο να μοιράζονται την ίδια ευθύνη, ειδικά καθώς τα βασιλικά τους καθήκοντα γίνονται πιο σημαντικά. Ήδη, έχουμε δει τη δούκισσα του Cambridge να προσφέρεται για να βοηθήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια των ανησυχιών για την υγεία της και να πρωτοστατεί διοργανώνοντας τη δική της εκδήλωση τις ημέρες των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με άλλη πηγή που μίλησε στην Daily Mail, ο πρίγκιπας William «την ενθάρρυνε να κάνει τα πράγματα σιγά σιγά, λέγοντας της: “Εσύ πρέπει να σκεφτείς πώς θέλεις να τα κάνεις”».

William και Kate: Η σπάνια δημόσια τρυφερή στιγμή μεταξύ τους που «τσάκωσε» ο φακός [video]

Ενώ η δεύτερη πηγή προσθέτει ότι αν και ο William δεν είναι αυτός που «θα υποστηρίξει τα θέματα ισότητας», ο γάμος του δούκα και της δούκισσας του Cambridge «είναι μια αληθινή συνεργασία». Αυτές τις μέρες, η Kate και ο William έχουν πραγματικά αποδείξει ότι είναι ένα ενιαίο μέτωπο. Είτε εγκαινιάζουν μια νέα εποχή για τη βασιλική οικογένεια είτε εγκλιματίζονται σε νέες αλλαγές, ο πρίγκιπας William θέλει όλοι να συμπεριφέρονται στη γυναίκα του με σεβασμό και εκτίμηση ως βασίλισσα.

Νικολέτα Μακρή