Ο πρίγκιπας Κάρολος καμαρώνει δημόσια για τους γιους του - Ναι, και για τον Harry

05.01.2022
Ο πρίγκιπας Κάρολος καμαρώνει δημόσια για τους γιους του - Ναι, και για τον Harry
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου μιλά δημόσια για τον μικρότερο γιο του πρώτη φορά μετά το Megxit.

Αφιερωμένο στην κλιματική αλλαγή το τρέχον τεύχος του περιοδικού Newsweek και στο εξώφυλλό του βλέπουμε τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος στις σελίδες του, υπογράφει ένα δοκίμιο με ανάλογο περιεχόμενο.

Ανάμεσα στα όσα λέει ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ξεχωρίζουμε τον θαυμασμό και την περηφάνεια για τους γιους τους που μοιράζεται -ναι, και για τους δύο!

"Ως πατέρας είναι περήφανος που οι γιοι μου αναγνώρισαν αυτή την απειλή", γράφει ο Κάρολος, αναφερόμενος στους κινδύνους που επιφέρει η κλιματική αλλαγή, υπογραμμίζοντας τις πρωτοβουλίες που πήραν αμφότεροι οι γιοι του μέσα στα χρόνια με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τον πλανήτη ως προς αυτή την κατεύθυνση.

"Πολύ πρόσφατα ο μεγαλύτερος γιος μου, William, θέσπισε το Earthshot Prize με σκοπό να δώσει κίνητρα για την αλλαγή βοηθώντας στην 'επισκευή' του πλανήτη μας τα επόμενα 10 χρόνια, εντοπίζοντας και επενδύοντας στις τεχνολογίες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά", έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Κάρολος.

"Και ο μικρότερος γιος μου, Harry, έχει τονίσει με πάθος τον ακτίκτυπο της κλιματικής αλλαγής, ειδικά σε σχέση με την Αφρική και δεσμεύτηκε να βοηθήσει με τις φιλανθρωπικές κινήσεις του", συμπλήρωσε ο Κάρολος εκλιπαρώντας τον κόσμο να ακολουθήσουν το παράδειγμα των γιων του και να ξεκινήσουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν τον πλανήτη.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, μάλιστα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του Clarence House στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες του πατέρα του και των γιων του, μαζί με τις δικές του, για να υπογραμμίσει αυτά που είπε και στο περιοδικό.

Οι σχέσεις του Καρόλου με τον Harry και τη Meghan παραμένουν εύθραυστες ενώ από τη στιγμή που εκείνοι έφυγαν από την Αγγλία, πατέρας και γιος ειδώθηκαν μόνο στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021 ενώ ο Κάρολος δεν έχει δει ακόμη την εγγονή του, Lilibet.

Μπορεί να μην έχουν ειδωθεί, όμως πληροφορίες της Page Six αναφέρουν πως πατέρας και γιος έχουν αρχίσει να μιλάνε τον τελευταίο καιρό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανένωσης, σύντομα.