Μονακό: Τα τέσσερα αναγνωρισμένα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου ποζάρουν πρώτη φορά όλα μαζί - Οι φωτογραφίες με τις μητέρες τους

04.01.2022
Μονακό: Τα τέσσερα αναγνωρισμένα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου ποζάρουν πρώτη φορά όλα μαζί - Οι φωτογραφίες με τις μητέρες τους
Τα δίδυμα πριγκιπόπουλα ποζάρουν με τα μεγαλύτερα, ετεροθαλή, αδέλφια τους.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο πρίγκπας Αλβέρτος του Μονακό υπήρξε ιδιαίτερα... "μπερμπάντης" στα νιάτα του και τα τέσσερα (!) εξώγαμα παιδιά του έρχονται να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές. Από αυτά, ο 63χρονος γαλαζοαίματος έχει αναγνωρίσει τα δύο: τον 17χρονο Alexander Grimaldi-Coste, γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο Nicole Coste με την οποία ο Αλβέρτος είχε μία εφήμερη σχέση, και την 29χρονη Jazmin, κόρη της αμερικανίδας πρώην σερβιτόρας και νυν μεσίτριας Tamara Rotolo.

Στις φωτογραφίες κάτω, ο Alexander και η Jazmin ποζάρουν μαζί με τις μητέρες τους, σήμερα:

Η Jasmin είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και μοιράζεται συχνά αναρτήσεις με και για τον πατέρα της. Σε μια πρόσφατη, ανασκοπική για το 2021 που έφυγε, όμως, αλλιεύθηκε ένας "θησαυρός".

Στις πιο όμορφες στιγμές από τη χρονιά που πέρασε, η 29χρονη κοπέλα συμπεριέλαβε και τη συνάντησή της με τα τρία ετεροθαλή αδέλφια της και, φυσικά τη μοιράστηκε. Σε αυτή, εκτός από τον Alexander, βλέπουμε και τα δίδυμα πιαδιά του Αλβλέρτου με την πριγκίπισσα Charlene, τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Jaques και την αδελφή του, πριγκίπισσα Gabriella.

Στο μεταξύ, η πριγκίπισσα Charlene παραμένει σε κλινική ψυχικής υγείας όπου εισήχθη αμέσως μετά την επιστροφή της από τη Νότια Αφρική όπου βρισκόταν τους τελευταίους έξι μήνες.

Παραλίγο να πεθάνει η πριγκίπισσα Charlene - Η αποκάλυψη για τη μυστηριώδη ασθένεια και η επίθεση στον πρίγκιπα Αλβέρτο

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τότε ο πρίγκιπας Αλβέρτος δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες της ασθένειας για την οποία ακολουθεί θεραπεία η Charlene όμως απέκλεισε καρκίνο και Covid, ενώ υπονόησε σαφώς θέματα ψυχικής ασθένειας λέγοντας ότι "[η Charlene] ένιωθε φορτισμένη ψυχολογικά και δεν ένιωθε ότι μπορούσε να αντιμετωπίσει τα όποια επίσημα καθήκοντά της, τη ζωή γενικότερα, ή ακόμη και την οικογενειακή ζωή". "Υποφέρει από εξάντληση ψυχολογική και σωματική", είχε χαρακτηριστικά ο Αλβέρτος, ο οποίος βέβαια υπονόησε ότι η τωρινή της κατάσταση είναι αποτέλεσμα "αρκετών παραγόντων που, όμως, είναι ιδιωτικά ζητήματα" και, άρα, παραμένουν στο σκοτάδι!

Μονακό: Η Charlene παραμένει στην κλινινή ψυχικής υγείας για μερικούς μήνες ακόμη -Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού για την υγεία της