Πρίγκιπας William- Kate Middleton: Το σέξι μήνυμα πίσω από τη φωτογραφία της παραμονής της Πρωτοχρονιάς

04.01.2022
Πρίγκιπας William- Kate Middleton: Το σέξι μήνυμα πίσω από τη φωτογραφία της παραμονής της Πρωτοχρονιάς
Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge -παρότι δεν ξεκίνησαν έτσι- συνηθίζουν τον τελευταίο καιρό να μοιράζονται όλο και περισσότερο αυθόρμητες φωτογραφίες με τους followers τους στα social media ενώ οι ειδικοί δεν σταματούν να "διαβάζουν" τα κρυφά μηνύματα που μπορεί να περνάνε με τη γλώσσα του σώματος τους.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα η φωτογραφία που ανέβασε το ζευγάρι στο Instagram την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο πίσω μέρος μιας λιμουζίνας, μέσα στη λάμψη και τα χαμόγελα. Φυσικά, η φωτογραφία είναι παλαιότερη (δεν είναι καιρός για χλιδές με την έξαρση της Όμικρον) και συγκεκριμένα από την παρουσία του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στην πρεμιέρα της ταινίας, No Time to Die, στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο. Το στιγμιότυπο, κρατήθηκε στο «συρτάρι», για να δημοσιευτεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Kate Middleton: Η εντυπωσιακή, ολόχρυση εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond και η αναφορά στην Diana [video]

Σίγουρα, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να αντιλειφθείς ότι υπάρχει σαφώς ένα πολύ διαφορετικό επίπεδο άνεσης από το συνηθισμένο, αλλά η βρετανική εφημερίδα Sun ζήτησε τη γνώμη της ειδικού στη γλώσσα του σώματος, Judi James και αυτή έδωσε κάθε είδους πληροφορίες για το ποια ήταν τα συναισθήματα του Will και της Κate τη στιγμή της φωτογραφίας και ποια είναι τα μηνύματα που στέλνουν στον κόσμο κοινοποιώντας αυτή τη συγκεκριμένη λήψη.

Παρακάτω είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία:

Σχετικά με τη σέξι φυσική επαφή τους σε δημόσιο χώρο

«Γιατί είναι σέξι; Επειδή θυμίζει το feeling που άφηναν οι φωτογραφίες που έχουν απαθανατίσει το ζεύγος από την αρχή της σχέσης τους όταν τους 'τσάκωναν' να φλερτάρουν και να ακουμπούν μαζί στο πίσω μέρος της λιμουζίνας μετά από κάποιο πάρτι ή μία εκδήλωση. Από τον γάμο τους η γλώσσα του σώματός τους ήταν πολύ πιο διακριτική, αλλά η επιλογή της στάσης στη φωτογραφία υποδηλώνει ότι εξακολουθούν να είναι το ίδιο διασκεδαστικό, ερωτευμένο ζευγάρι που ήταν τότε».

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Το μήνυμα πίσω από τις στυλιστικές επιλογές στη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

Η βασιλική διάσταση

«Η κοινή κλίση του κορμού και του κεφαλιού τους δείχνουν το χαρακτηριστικό του “καθρεφτίσματος” των κινήσεων τους όπως και τα ταιριαστά συμμετρικά χαμόγελα. Αυτό υποδηλώνει όχι μόνο ότι σκέπτονται το ίδιο πράγμα, αλλά και μιαν εμφατική ισορροπία δύναμης που θα πρέπει να είναι ένα συνεχές χαρακτηριστικό της γλώσσας του σώματός τους μόλις φτάσουν στον θρόνο».

Νικολέτα Μακρή