Πρίγκιπας William: Το χριστουγεννιάτικο δώρο έκπληξη που έκανε στην Kate Middleton

05.01.2022
Πρίγκιπας William: Το χριστουγεννιάτικο δώρο έκπληξη που έκανε στην Kate Middleton
Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πέρασαν ήρεμα τις γιορτές τους φέτος, καθώς τα σχέδιά τους να επισκεφθούν τη βασίλισσα στο Sandringham ακυρώθηκαν και έμειναν στο σπίτι τους τηρώντας τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες συνήθειες. Μια από αυτές ήταν η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων με όλη την οικογένεια.

«Ενώ η Kate και ο William αποφεύγουν να κακομαθαίνουν υπερβολικά τα παιδιά, αφήνουν τον κανόνα να ξεφύγει τα Χριστούγεννα», ανέφερε μια πηγή στο Us Weekly, η οποία σημείωσε ότι ο George πήρε δώρο ένα κιτ για κάμπινγκ (με σκηνή, ραδιοτηλέφωνο και φακό), ο Louis ένα αναρρίχητικό πλαίσιο και η Charlotte πήρε δώρο μια βιντεοκάμερα.

Όμως πέρα από τα καθιερωμένα δώρα στα παιδιά, ο William πρόσφερε στη δούκισσα Κate ένα υπέροχο κόσμημα, επειδή ήθελε οι γιορτές να έχουν ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό μήνυμα για εκείνη. Όπως είπε η πηγή, «Μετά από μια πολυάσχολη χρονιά, ο William ήθελε να κάνει αυτά τα Χριστούγεννα ιδιαίτερα ξεχωριστά για την Kate και την εξέπληξε με ένα όμορφο βραχιόλι».

Οι πιο δημοφιλείς φωτογραφίες των Cambridges για το 2020 - Οι περισσότερες είναι τραβηγμένες από την ίδια την Kate

Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι παρά τις προηγούμενες αναφορές ότι ο Will και η Κate είχαν επισκεφθεί τη βασίλισσα στο Windsor, η αλήθεια είναι ότι έμειναν στο εξοχικό τους στο Anmer Hall, όπου η Κate οργάνωσε μια «σπιτική γιορτή».

«Η Κate οργάνωσε μια παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γιορτή μαγειρεύοντας για μεσημεριανό γαλοπούλα με γέμιση, χοιρινά ρολάκια, ζαμπόν, ψητές πατάτες και όλα τα καλούδια», είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι η Kate «χρησιμοποίησε τις δημιουργικές της ικανότητες για να διακοσμήσει το τραπέζι με κεριά, κλαδιά και κώνους ως κεντρικά κομμάτια. Τα παιδιά βοήθησαν την Κate να ψήσει ένα χριστουγεννιάτικο κορμό σοκολάτας και μηλόπιτα για επιδόρπιο, αλλά το αποκορύφωμα ήταν το σπιτάκι από πιπερόριζα, καλυμμένο με τα αγαπημένα τους γλυκά».

FaceApp Kate Middleton: Έτσι θα ήταν η δούκισσα του Cambridge αν είχε γεννηθεί αγόρι

Φρόντισαν επίσης να συνομιλήσουν μέσω βίντεο με τη βασίλισσα και να κάνουν καλύτερη τη γιορτινή της μέρα.