Πριγκίπισσα Ευγενία: Υποδέχθηκε το 2022 με μια πανέμορφη φωτογραφία του γιου της August που δεν είχαμε ξαναδει

04.01.2022
Πριγκίπισσα Ευγενία: Υποδέχθηκε το 2022 με μια πανέμορφη φωτογραφία του γιου της August που δεν είχαμε ξαναδει
Η πριγκίπισσα Ευγενία διατηρεί ένα σχετικά χαμηλό προφίλ, ειδικά στα social media. Αλλά για να υποδεχτεί το 2022, δημοσίευσε μερικά από τα highlights της χρονιάς που πέρασε - συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας από τη βάπτιση του 10 μηνών γιου της August, η οποία δεν είχε δει ποτέ πριν το φως της δημοσιότητας.

Την 1η Ιανουαρίου, η Ευγενία μοιράστηκε μια συλλογή από συγκινητικές φωτογραφίες από το 2021 με την εξής λεζάντα: «Καλή χρονιά σε όλους. Αντίο, 2021. Μια χρονιά που μας ευλόγησε με το αγόρι μας και είδε την οικογένειά μας να μεγαλώνει με νέες προσθήκες, αλλά και μια χρονιά που πήρε μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο λαμπερά φώτα μας. Για πάντα στις καρδιές μας».

Η πρώτη φωτογραφία είναι μια γλυκιά selfie της Ευγενίας και του συζύγου Jack Brooksbank. Στη συνέχεια βλέπουμε τον Jack να αγκαλιάζει τον 10 μηνών γιο τους Αugust ενώ ακολουθεί μια άλλη φωτογραφία από την αναγγελία της γέννησής του, την οποία πόσταραν τον Φεβρουάριο του 2021. Στη συνέχεια υπάρχει ένα ακόμα στιγμιότυπο της Ευγενίας που κρατά τον August στην αγκαλιά της, μια άλλη selfie του ζευγαριού, μια φωτογραφία του αείμνηστου παππού της πρίγκιπα Φίλιππου και μια φωτογραφία της Ευγενίας ανάμεσα σε μια σειρά από μεγάλα, πανύψηλα δέντρα.

Στη συνέχεια, βλέπουμε την άγνωστη μέχρι σήμερα φωτογραφία του μικρούλη August στη βάπτισή του, με την Eυγενία να τον κρατάει στην αγκαλιά της, ενώ στο βάθος διακρίνεται και η ξαδέλφη της Zara Tindal που βάφτισε το δικό της παιδάκι την ίδια μέρα.

Τέλος, το καρουσέλ κλείνει με μια φωτογραφία με τα αποτυπώματα από τα πατουσάκια του μωρού που μας έκανε να λιώσουμε.

Η διπλή βασιλική βάπτιση, η τιμή στον πρίγκιπα Φίλιππο και η πρώην του Harry

Η Ευγενία και ο Jack αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2018, ενώ παντρεύτηκαν περίπου δέκα μήνες αργότερα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor. Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο του 2021, ανακοίνωσαν στο Instagram τη γέννηση του γιου τους August Philip Hawke Brooksbank.

Ο Αugust γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου με καισαρική τομή λόγω της εγχείρησης για τη σκολίωση που είχε κάνει η Ευγενία όταν ήταν παιδί.

Το 2021 ήταν μια καταπληκτική χρονιά για την Eυγενία και μια άλλη υπέροχη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει!