Η Kate Middleton γίνεται 40 ετών: Τα μυστικά "όπλα" της δύναμής της και 3 νέα απίθανα πορτρέτα

09.01.2022
Η Kate Middleton γίνεται 40 ετών: Τα μυστικά "όπλα" της δύναμής της και 3 νέα απίθανα πορτρέτα
Η κοινή θνητή που έγινε σύζυγος και μητέρα μελλοντικών βασιλέων της Μεγάλης Βρετανίας συμπληρώνει σήμερα τέσσερις δεκαετίες ζωής και έχει, σίγουρα, πολλούς λόγους για να γιορτάσει.

Μεγάλη γιορτή σήμερα (8/1/2022) στο βρετανικό παλάτι καθώς η σύζυγος του πρίγκιπα William έχει γενέθλια. Η γυναίκα που συζητήθηκε τόσο πολύ για την "εμμονή" της (αλλά και της μητέρας της) να παντρευτεί τον βρετανό γαλαζοαίματο σήμερα φαίνεται να έχει κερδίσει την αποδοχή και την υποστήριξη όλων, τόσο μέσα στο παλάτι όσο και στον βρετανικό λαό γενικότερα.

Ποιος ξεχνά το παρατσούκλι Waity Katie που της έδωσαν όταν είχε χωρίσει με τον αγαπημένο της και εκείνη τον περίμενε καρτερικά να επιστρέψει -όπως και έκανε- ή τα όσα έχουν ειπωθεί για τους τρόπους με τους οποίους η μητέρα της, Carole Middleton, "οργάνωσε" προσεκτικά το κάθε βήμα της κόρης της προκειμένου να κάνει τον William να τον ερωτευτεί.

"Ψιλά γράμματα" όλα αυτά πια, καθώς η ιστορία έχει γραφτεί, ως εδώ, και θέλει την Catherine -όπως λέγεται από τη στιγμή που παντρεύτηκε- να ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο το πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας του σήμερα. Η σαρωτική εμφάνιση-σίφουνας της Meghan Markle τάραξε τα νερά, αλλά όλα μπήκαν ξανά στη θέση τους, ξεκάθαρα.

Η δύναμή της

Επανερχόμαστε στη "δύναμη" της Kate όπως αυτή έχει προκύψει μέσα στα 20, σχεδόν, χρόνια, που πέρασαν από τότε που εκείνη γνώρισε τον πρίγκιπά της και τη γνωρίσαμε κι εμείς!

Η αλήθεια είναι πως ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για κάτι που αφορά κάποιον άλλο. Ωστόσο, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος η γνωριμία με τον William, είτε έτυχε, είτε όχι (όπως καταλογίζουν στους Middletons), σίγουρα... πέτυχε!

Το βασικό κλειδί για την "επιτυχία" της Kate είναι, χωρίς αμφιβολία, η ηρεμία και η αποφασιστικότητά της. Ισχυρή προσωπικότητα που ξέρει τι θέλει η Middleton έδωσε στον πρωτότοκο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana από την αρχή τη σταθερότητα που του έλειπε. Ειδικοί αναλυτές υπογραμμίζουν την έντονη διάθεση της Kate να αναλάβει κομμάτι του μητρικού ρόλου που τόσο έλειψε από τον αγαπημένο της, χωρίς να χάσει στιγμή τη γυναικεία της υπόσταση αλλά και την προσήλωση στον βασικό της στόχο που δεν ήταν άλλος από τη διατήρηση των ισορροπιών σε κάθε μέτωπο που άνοιγε, σε όποιο επίπεδο κι αν ήταν αυτό.

Η συγκαταβατική, στο σύνολό της, στάση που κράτησε απέναντι στα πάντα από την αρχή, χωρίς να τραβά τίποτα στα άκρα, σε συνδυασμό με τον απόλυτο σεβασμό με τον οποίο συμπεριφέρθηκε τόσο στα άτομα της βασιλικής -δικής της πια- οικογένειας, όσο και στον θεσμό της βασιλείας αυτό καθαυτόν είναι τα στοιχεία που τη βγάζουν συνολικά κερδισμένη σε όλους τους τομείς.

Η πάλε ποτέ Kate Middleton, λοιπόν, σήμερα γίνεται 40 ετών και έχει ήδη κερδίσει το μεγαλύτερο μέρος των εντυπώσεων στον δύσκολο δρόμο που επέλεξε να βαδίσει και στέκεται με ψηλά το κεφάλι απέναντι και στις δύο μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της στο royal τοπίο: αυτή που τη θέλει να γίνεται μια μέρα βασίλισσα και αυτή της αναπόφευκτης σύγκρισης με τη μητέρα του αγαπημένου της, πριγκίπισσας Diana.

Πάντα άνετη και χαρούμενη με αυτό που έχει κληθεί να υπηρετήσει, η Kate παραμένει το νέο πρόσωπο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, έχοντας καταφέρει -χωρίς να έχει πει κουβέντα, σημειωτέον- να φανεί "ανώτερη" και ακλόνητη μετά τον τυφώνα του Megxit ενώ έχει κερδίσει τα εύσημα για την προσπάθεια που κάνει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του συζύγου της και του αδελφού του, Harry. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν μπει η Meghan στη ζωή του κουνιάδου της, οι τρεις τους ήταν "αυτοκόλλητοι" και έδειχναν πανευτυχείς.

Τα νέα πορτρέτα

Η Kate/Catherine γίνεται σήμερα 40 ετών και με την αφορμή δόθηκαν στη δημοσιότητα τρία νέα πορτρέτα της που υπογράφει ο φωτογράφος Paolo Roversi και θα εκτείθενται στις μόνιμες συλλογές της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων στο Λονδίνο (National Portrait Gallery in London). Σε αυτές τις φωτογραφίες η δούκισσα του Cambridge παρουσιάζει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα. Στις δύο τη βλέπουμε πιο χαλαρή και στη μία αναγνωρίζουμε μια πιο royal στάση που σε πολλούς θύμισε μέχρι και την πριγκίπισσα Σίσσυ.

Aν θέλεις να δεις μερικές πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες της δούκισσας του Cambridge πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα William, κάνε κλικ στον σύνδεσμο

Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας

Ως είθισται, τα "Χρόνια Πολλά" τους έστειλαν και διαδικτυακά και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εορτάζουσα. Στην ανάρτηση στον λογαριασμό της βασίλισσας βλέπουμε τέσσερις φωτογραφίες. Στις δύο η Kate χαμογελά δίπλα στη γιαγιά του συζύγου της, στη μία η Ελισάβετ ποζάρει μαζί με την εορτάζουσα και τον William ενώ στην τελευταία βλέπουμε τις τρεις "πρώτες" κυρίες του βασιλείου: Ελισάβετ, Καμίλα και Kate.

Λίγο αργότερα ήρθαν και οι ευχές από τα royal πεθερικά. Τρεις φωτογραφίες μοιράστηκαν ο Κάρολος και η Καμίλα μέσα από τον λογαρισμό τους στο Facebook, μαζί με τα "Χρόνια Πολλά".

Ζωή Κίττα