Meghan Markle: Επιστροφή στο κόκκινο χαλί με μια κατακόκκινη τουαλέτα και ένα «νεύμα» προς το παλάτι

11.11.2021
Meghan Markle: Επιστροφή στο κόκκινο χαλί με μια κατακόκκινη τουαλέτα και ένα «νεύμα» προς το παλάτι
Μία εντυπωσιακή εμφάνιση για το royal ζεύγος στη Νέα Υόρκη.

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης 2021 Salute to Freedom Gala που πραγματοποιήθηκε στο Intrepid Museum την Τετάρτη το βράδυ και έκαναν κεφάλια να γυρίσουν.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους βετεράνους του στρατού τους οποίους τιμούσαν για την υπηρεσία τους και για την περίσταση η Meghan επέλεξε μια κατακόκκινη Carolina Herrera τουαλέτα με τιράντες, βαθύ ντεκολτέ και ουρά την οποία συνδύασε με σατέν Giuseppe Zanotti pumps στην ίδια απόχρωση. Τα μαλλιά της ήταν σφιχτά δεμένα σε έναν κομψό, ψηλό κότσο και το μακιγιάζ της διακριτικό.

Από την πλευρά του ο Harry ήταν πολύ κομψός με το μαύρο του κοστούμι και όλα τα παράσημά του ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δυο φορούσαν καρφίτσα με την κόκκινη παπαρούνα, σήμα κατατεθέν για τη Ημέρα Μνήμης (Remembrance Day) που γιορτάζεται σήμερα (11/11/2021) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορεί να μην παραβρέθηκαν -για τον όποιο λόγο- στους εορτασμούς του βρετανικού Παλατιού για την ημέρα αυτή, όμως και οι δύο θέλησα να την τιμήσουν έστω και από μακριά.

Οι Sussexes περπάτησαν στο κόκκινο χαλί πιασμένοι χέρι χέρι ενώ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν είναι περήφανη για τον σύζυγό της η Meghan απάντησε με χαμόγελο «Είμαι πάντα περήφανη για εκείνον».

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Lilibet

Στο μεταξύ πολύ μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για την πρώτη φωτογραφία της κόρης του ζεύγους που δεν έχουμε δει ακόμη. Η Lillibet Diana γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 2021 και από εκείνη τη στιγμή δεν έχουμε δει ούτε το πατουσάκι της.

Οι Sussexes βέβαια δήλωσαν ότι τώρα πια θέλουν να ζουν τη ζωή τους πιο ιδιωτικά αλλά ο είναι κάπως παράξενο που δεν έχουν μοιραστεί κάτι μέχρι τώρα.

Οι royal fans -αλλά και οι απλοί κουτσομπόληδες- αναρωτιούνται και αναμένουν τη βάπτιση της μικρούλας που ίσως δώσει την αφορμή για την πρώτη οικογενειακή -ίσως- λήψη των Sussexes, ή τις γιορτές των Χριστουγέννων καθώς φήμες θέλουν τον Harry και τη Meghan να παίρνουν τα παιδάκια τους και να πηγαίνουν στο Balmoral για family reunion! Αναμένουμε νεότερα!