Φίλιππος Γλύξμπουργκ Nina Flohr: Σήμερα ο γάμος τους στη Μητρόπολη Αθηνών

23.10.2021
Φίλιππος Γλύξμπουργκ Nina Flohr: Σήμερα ο γάμος τους στη Μητρόπολη Αθηνών
Θα πραγματοποιηθεί η τρίτη γαμήλια τελετή του ζευγαριού

Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας - Μαρίας, Φίλιππος, ο οποίος είναι ζευγάρι με την κόρης του δισεκατομμυριούχου Thomas Flohr, Nina, θα την παντρευτεί σε μια θρησκευτική τελετή στη Μητρόπολη Αθηνών το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, μετά από τον πολιτικό γάμο τους που έγινε το 2020 στην Ελβετία σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό, και όσοι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην εκκλησία, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή σε γιγαντοοθόνη στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Δεύτερος γάμος για τον μικρό γιο του τέως βασιλιά, Κωνσταντίνου - Στην Ελλάδα αυτή του φορά

Οι προετοιμασίες
Το ζευγάρι καθώς και μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας επισκέφθηκαν την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να λάβουν την ευχή από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, ο οποίος θα τελέσει το μυστήριο.

Οι καλεσμένοι

Στη λίστα του γάμου με τους 100 καλεσμένους, περιλαμβάνονται τα ονόματα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη και του Σταύρου Νιάρχου. Επίσης, θα παραβρεθούν η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, η πριγκίπισσα Benedicta και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Δανίας.

Το προγαμήλιο πάρτυ
Το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη γιορτή στη Λίμνη της Βουλιαγμένης με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Ο πολιτικός γάμος και το πάρτι στην Αγγλία

Λόγω των περιορισμών του κορονοϊού, το ζευγάρι δεν έκανε τον ανοιχτό γάμο που επιθυμούσε, και έκαναν μια πολιτική τελετή το Δεκέμβριο του 2020 στο Saint Moritz της Ελβετίας, με μοναδικούς μάρτυρες τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον Thomas Flohr. Το ζευγάρι είχε επίσης πραγματοποιήσει ένα μεγάλο πάρτι στο Cambridge της Αγγλίας τον περασμένο Ιούνιο, στο σπίτι της αρθρογράφου της Vogue, Alice Naylor-Leyland.