Γιατί ο πρίγκιπας William δεν φοράει ποτέ βέρα

04.11.2021
Γιατί ο πρίγκιπας William δεν φοράει ποτέ βέρα
Είναι μια λεπτομέρεια που πιθανότατα δεν έχεις παρατηρήσει ποτέ μέσα στα δέκα χρόνια που είναι παντρεμένος ο William με τη Kate Middleton, αλλά αν κοιτάξεις προσεκτικά μια φωτογραφία του δούκα του Cambridge, θα παρατηρήσεις ότι ο William δεν φοράει ποτέ βέρα.

Αν το χασες, δεν είσαι η μόνη αλλά αν γράψεις στο Google (στα αγγλικά) «Γιατί ο πρίγκιπας William δεν φορά τη βέρα του» θα δεις ότι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις. Το θέμα λοιπόν ήρθε πάλι στο προσκήνιο τον περασεμένο μήνα, όταν ο Δούκας του Cambridge παρουσίασε το βραβείο Earthshot και οι περίεργοι θαυμαστές του παρατήρησαν ότι δεν φορούσε το δαχτυλίδι του.

William και Kate: Το απίθανο βίντεο με τα παιδιά τους που μοιράστηκαν για τα δέκα χρόνια γάμου τους

Δεν είναι των κοσμημάτων

Παρά το γεγονός ότι είναι σαφώς αφοσιωμένος στη σύζυγό του και την οικογένειά του, ο William επέλεξε να πάρει αυτή τη συγκεκριμένη απόφαση και υπάρχει ένας απλός λόγος πίσω από την επιλογή του: απλά δεν του αρέσει να φοράει κοσμήματα οποιασδήποτε μορφής (έτσι αποκλείεται η δυνατότητα να φορέσει με την σύζυγό του τα ίδια βραχιόλια, όπως ο αδελφός του, Harry με την Meghan Markle…)

Τη στιγμή του γάμου της Κate και του William το 2011, ένας εκπρόσωπος του παλατιού εξήγησε αυτή την επιλογή του William, αποκαλύπτοντας ότι ο πρίγκιπας είχε συζητήσει το θέμα με την Kate πριν αποφασίσει ότι «δεν είναι των κοσμημάτων». Δεν φόρεσε ποτέ κανένα. Αποφάσισε ότι δεν ήθελε να φορέσει ούτε τώρα. Όλα εξαρτώνται από τις προσωπικές προτιμήσεις.

Kate Middleton: 5 ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί να μην ήξερες για αυτήν από την προ William εποχή της

Θέμα... γονιδίου!

Η απόφαση του William βέβαια μάλλον από κάπου κρατάει. Ο παππούς του, πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη βασίλισσα Ελισάβετ για 70 χρόνια, δεν φορούσε, επίσης, δαχτυλίδι, αν και ο πρίγκιπας Κάρολος φοράει τη βέρα του γάμου.

Η Δούκισσα του Cambridge, εν τω μεταξύ, φορά μια απλή γαμήλια βέρα φτιαγμένη από χρυσό από το Clogau St David στο Bontddu της Βόρειας Ουαλίας, ακριβώς όπως τα δαχτυλίδια που φορούσαν η πριγκίπισσα Diana, η βασίλισσα Ελισάβετ και η μητέρα της βασίλισσας - μαζί με το δαχτυλίδι του αρραβώνα της από ζαφείρι, το οποίο αρχικά ανήκε στη μητέρα του William, πριγκίπισσα Diana.