Πρίγκιπας Andrew- Sarah Ferguson: Φήμες ότι σκέπτονται να ξαναπαντρευτούν

19.09.2021
Πρίγκιπας Andrew- Sarah Ferguson: Φήμες ότι σκέπτονται να ξαναπαντρευτούν
Ο δούκας και η δούκισσα της Υόρκης σκέφτονται να ξαναπαντρευτούν, σύμφωνα με το Vanity Fair. Πηγές αποκάλυψαν στην βασιλική ανταποκρίτρια Katie Nicholl ότι ο 61χρονος πρίγκιπας Andrew, «θέλει να ξαναπαντρευτεί εάν μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του μετά από τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση» από τη Virginia Giuffre.

H Giuffre ισχυρίζεται ότι ο Andrew την κακοποίησε σεξουαλικά στην έπαυλη του Jeffrey Epstein στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν ήταν 17 ετών και κατέθεσε μήνυση κατά του μέλους της βασιλικής οικογένειας τον περασμένο μήνα. Ο Andrew αρνήθηκε επανειλημμένα τους ισχυρισμούς της Giuffre και είπε ότι δεν θυμάται να την είχε γνωρίσει ποτέ.

«Η Sarah και ο Andrew ήταν πιο κοντά από ποτέ τον περασμένο χρόνο», δήλωσε μια πηγή. «Εξακολουθούν να αγαπούν και να νοιάζονται ο ένας τον άλλον πολύ και ζούσαν μαζί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Έχει αναζωπυρωθεί κάτι και μπορώ να δω έναν δεύτερο γάμο να συμβαίνει αν όλα πάνε καλά για τον Andrew».

Harry και Meghan: Η διάκριση του Time -και το photoshop- που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Ο Andrew και η Sarah Ferguson χώρισαν το 1992 και πήραν διαζύγιο το 1996. Παρέμειναν φίλοι τα επόμενα χρόνια και η Ferguson υποστήριξε δημοσίως τον Αndrew αφού αποχώρησε από τα δημόσια καθήκοντα του το 2019 μετά από κριτική για τη φιλία του με τον Epstein.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν απάντησε στο αίτημα του Insider για σχόλιο σχετικά με την αναφορά του Vanity Fair. Ωστόσο, ο Andrew ασχολήθηκε με το θέμα κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με το Τatler το 2000, λέγοντας ότι «δεν αποκλείω έναν δεύτερο γάμο».

Το Insider μίλησε με τον βιογράφο βασιλικών θεμάτων Nigel Cawthorne για το τι θα συνέβαινε εάν ο πρίγκιπας και η Ferguson ξαναπαντρεύονταν.

Ο Cawthorne, συγγραφέας του βιβλίου «Prince Andrew: Epstein, Maxwell and the Palace» είπε στο Insider ότι αν ο Andrew και η Ferguson ξαναπαντρεύονταν ο ένας τον άλλον μετά το διαζύγιο, θα ήταν οι πρώτοι από τη βασιλική οικογένεια που θα το έκαναν.

Η σχέση με τον Andrew με αυτήν την ιδιότητα θα μπορούσε να θεωρηθεί πλήγμα για τη φήμη της Ferguson. Ο Andrew κατατάχθηκε ως το λιγότερο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας σε δημοσκόπηση του YouGov, η οποία δημοσιεύτηκε νωρίτερα φέτος.

H Sarah Ferguson θυμάται τη σχέση της με τη Diana και παίρνει θέση για την κόντρα ανάμεσα σε Kate και Meghan

Το να ξαναπαντρευτεί τον Αndrew θα ήταν «μια μεγάλη θυσία για τη Fergie, καθώς θα της την έπεφταν τώρα τα ΜΜΕ, όπως κάνουν στον Αndrew», είπε ο Cawthorne. «Αναμφίβολα θα θεωρηθεί από το κοινό ως ψήφος εμπιστοσύνης».