Γέννησε η πριγκίπισσα Beatrice - Ακόμη ένα κοριτσάκι στη βρετανική βασιλική οικογένεια

20.09.2021
Γέννησε η πριγκίπισσα Beatrice - Ακόμη ένα κοριτσάκι στη βρετανική βασιλική οικογένεια
Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε μητέρα για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο και μόλις έγινε η ανακοίνωση.

«Η πρικγκίπισσα Beatrice και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi ανακοινώνουν πανευτυχείς τη γέννηση της κόρης τους το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:42 στο Chelsea and Westminster Hospital του Λονδίνου», διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνση του Παλατιού από όπου μαθαίνουμε ότι το μωράκι ζυγίζει 2,800 κιλά.

«Οι παππούδες και οι προπαππούδες του νεογέννητου ενημερώθηκαν και είναι όλοι πανευτυχείς με τα νέα. Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου για την υπέροχη φροντίδα τους. Μητέρα και κόρη είναι καλά στην υγεία τους και το ζευγάρι ανυπομονεί να συστήσει την κόρη τους στον μεγάλο της αδελφό, Christopher Woolf», συνεχίζει η ανακοίνωση και με την ευκαιρία θυμίζουμε ότι ο σύζυγος της πριγκίπισσας Beatrice έχει ήδη έναν γιο, από τον πρώτο του γάμο.

Η Kate Middleton εμφανίστηκε με φόρεμα της πριγκίπισσας Beatrice [photos]

Ο γάμος

Η πριγκίπισσα Beatrice παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Edoardo Mapelli Mozzi, τον Ιούλιο του 2020. Η ανακοίνωση, μάλιστα είχε γίνει τον Μάιο, ανήμερα της επετείου γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, σε μια κίνηση που από πολλούς είχε ερμηνευτεί ως "εκδίκηση" από το Παλάτι για την απόφαση των Sussexes να αποκαλύψουν τη δική τους εγκυμοσύνη στον γάμο της αδελφής της Beatrice, Εugenie και μέχρι και να επισκιάσουν το γεγονός!

Βασιλικά δισέγγονα

Η κόρη της Beatrice είναι το δωδέκατο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ, μετά και τη γέννηση της Lilibet Diana. Θυμίζουμε ότι το δέκατο δισέγγονο της Ελισάβετ γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες στο... πάτωμα του μπάνιου! ενώ το μωρό της αδελφής της Beatrice, πριγκίπισσας Eugenie γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και ήταν το royal δισέγγονο Νο9.