Πρίγκιπας Harry: Το κρυφό μήνυμα πίσω από τις ψυχρές ευχές του αδελφού του William για τα γενέθλια του

17.09.2021
Πρίγκιπας Harry: Το κρυφό μήνυμα πίσω από τις ψυχρές ευχές του αδελφού του William για τα γενέθλια του
Στις 15 Σεπτεμβρίου, ήταν τα γενέθλια του πρίγκιπα Ηarry και οι ευχές που έλαβε από την οικογένειά του, μάλλον, δεν ήταν αυτές που περίμενε.

Η Κate και o William χρησιμοποίησαν τον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter για να στείλουν ένα μήνυμα γενεθλίων στον μικρότερο αδελφό, γράφοντας απλά «Χρόνια πολλά Πρίγκιπα Harry!" με ένα μόνο κόκκινο μπαλόνι, ενώ στο Instagram η ίδια ευχή έφτασε μέσα από ένα story.

Eντάξει, η αλήθεια είναι ότι φαίνεται ωραίο, αλλά ο ειδικός επί βασιλικών θεμάτων Duncan Larcombe ισχυρίζεται ότι το ποστ ήταν το λιγότερο πράγμα που μπορούσαν να γράψουν.

Ρώτησαν τον Harry για τη σχέση του με τον William και εκείνος απάντησε πρώτη φορά ανοιχτά [video]

«Το σύντομο μήνυμα γενεθλίων του William και της Κate προς τον Harry είναι απλά και μόνο η απόδειξη ότι ο πάγος μεταξύ των δύο αδελφών δεν έχει λιώσει ακόμα», δήλωσε ο Dunkan στην Sun. «Χωρίς να αγνοήσουν εντελώς τα 37α γενέθλια του δούκα του Sussex, η ανάρτησή τους στα social media ήταν το λιγότερο από ένα ζευγάρι που κάποτε αποκαλούσε τον Ηarry ως την επίσημη βασιλική τους κολλιτσίδα».

«Αν μη τι άλλο, οι φετινές ευχές γενεθλίων από τους Cambridges είναι μια ένδειξη του πόσο έχουν επιδεινωθεί οι σχέσεις μεταξύ των δύο αδελφών τους τελευταίους 12 μήνες», πρόσθεσε ο Duncan, σημειώνοτας ότι το ποστ των γενεθλίων του το 2020 ήταν περισσότερο ενθουσιώδες.

«Την ίδια μέρα το 2020, ο William και η Κate δημοσίευσαν ένα μεγαλύτερο μήνυμα με emoji τούρτας γενεθλίων και ένα κόκκινο μπαλόνι, πάνω από μια φωτογραφία, που σε πήγαινε σε ευτυχισμένες εποχές του παρλθόντος», είπε, προσθέτοντας ότι το 2019 η ατμόσφαιρα ήταν ακόμη πιο φιλική και περιελάμβανε μια φωτογραφία του William και του Ηarry που χαμογελούσαν ο ένας στον άλλον.

«Εκείνη τη χρονιά, ο William επέλεξε μια συγκινητική εικόνα από τον γάμο του αδελφού του όπου τα δύο αδέλφια χαμογελάνε», είπε ο Duncan. «Η εικόνα θεωρήθηκε ως σύμβολο διαρκούς, άθραυστης, αδελφικής αγάπης. Τώρα δυστυχώς δεν γίνεται ούτε καν προσπάθεια να κρυφτεί το γεγονός ότι οι σχέσεις μεταξύ τους παραμένουν τουλάχιστον ψυχρές».

Υπάρχουν βέβαια φήμες ότι ο William και ο Harry θα μπορούσαν να συναντηθούν τα Χριστούγεννα με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, οπότε ελπίζουμε ότι το δράμα τους θα τελειώσει σύντομα.