Η συγκινητική ιστορία πίσω από το κολιέ της πριγκίπισσας Kate

29.09.2020
Η συγκινητική ιστορία πίσω από το κολιέ της πριγκίπισσας Kate
Στα θέματα που αφορούν το βασιλικό στυλ, αν το ψάξεις λίγο, υπάρχει συχνά μια ιστορία πίσω από τις επιλογές μόδας των Kate, Meghan κ.α.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης στο Battersea Park, η Δούκισσα του Cambridge συμπλήρωσε στην εμφάνιση της με ένα όμορφο και διακριτικό κολιέ. Μέχρι στιγμής, όλα καλά.

Όμως, όπως παρατήρησαν οι φαν της βασιλικής οικογένειας, η χαριτωμένη χρυσή αλυσίδα έχει πάνω της τρία κυκλικά μενταγιόν, το καθένα με τα αρχικά κάθε ενός από τα τρία παιδιά της, G, C και L (George, Charlotte, Louis).

Το εντυπωσιακό κολιέ χαρίστηκε στην Κate από τη φίρμα κοσμημάτων «All The Falling Stars», η οποία έγραψε σε μια ανάρτηση της στο Instagram: «Μια ειδική προσαρμοσμένη έκδοση αυτού του κολιέ δόθηκε στη Δούκισσα του Cambridge σε μια από τις επίσημες επισκέψεις της στο Galway νωρίτερα αυτό το έτος, με τα αρχικά των παιδιών της να σφραγίζονται σε κάθε δίσκο».

Το κολιέ έχει γίνει sold out όπως άλλωστε συμβαίνει συχνά με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέγει η Kate, ωστόσο μπορείς να κάνεις παραγγελία το κόσμημα και να το εξατομικεύσεις όπως η Kate.

Η Δούκισσα επισκέφθηκε το Galway τον περασμένο Μάρτιο, όταν υπήρχαν λιγότεροι περιορισμοί για τον κορονοϊό. Λόγω της πανδημίας, η βασιλική οικογένεια έπρεπε να ακυρώσει εντελώς το επίσημο πρόγραμμά της, αλλά συγκεκριμένα ο William και η Κate συνεχίζουν να επισκέπτονται εργαζόμενους-κλειδιά και εκείνους που βοηθούν άλλους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.