Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Μεγαλώνουν τον Archie με μια ξεχωριστή "μυστική" βοήθεια

23.07.2020
Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Μεγαλώνουν τον Archie με μια ξεχωριστή "μυστική" βοήθεια
To semi-royal ζεύγος ζει πια στο Λος Άντζελες και απολαμβάνουν την κάθε μέρας, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε μια πηγή από τον στενό τους κύκλο. Η ζωή για τον Harry, τη Meghan και τον μικρό Archie άλλαξε πριν λίγους μήνες, όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τα βασιλικά καθήκοντα και να μετακομίσει. Αλλά φαίνεται ότι τα πάνε καλά με τη βοήθεια της μαμάς της Meghan, Doria Ragland. Και πίστεψέ μας είναι τόσο γλυκό να μάθεις με ποιους τρόπους η Doria Ragland βοηθά τη Meghan και τον Harry με τον Archie.

Οι τρεις τους πήγαν στην Καλιφόρνια τον Μάρτιο αφού πέρασαν μερικές εβδομάδες στον Καναδά αμέσως τη βασιλική τους έξοδο. Λίγο αργότερα, ο κόσμος μπήκε σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού, αναγκάζοντας την οικογένεια να μείνει στο σπίτι. Αλλά τώρα, όπως αναφέρει το Us Weekly, το ζευγάρι έχει μεγάλη βοήθεια με το παιδί τους χάρη στη μαμά της Meghan, η οποία έχει αξιοποιήσει όλο αυτό τον χρόνο για να έρθει κοντά με τον εγγονό της.

«Η Doria συνεχίζει να ζει με τους Meghan, Harry και Archie», είπε η πηγή. «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη περίοδος που πέρασε με τον εγγονό της από τότε που γεννήθηκε».

Η Ragland φέρεται να περνά τα πρωινά της διαβάζοντας στον Archie, κάτι που φαίνεται υπέροχο. (Ο Archie είναι μεγάλος λάτρης των βιβλίων, άλλωστε θα μπορούσαν να το επιβεβαιώσουν και οι fans του έπειτα από το αξιολάτρευτο βίντεο της Meghan που την έδειχνε νωρίτερα φέτος να του διαβάζει παραμύθι). Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Ragland μαγειρεύει βιολογικό φαγητό για τον Archie παράλληλα με την Meghan.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ragland παρέμεινε στο πλευρό των Meghan, Harry και Archie από τότε που μετακόμισαν στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την Sun, η απόφασή τους να μετεγκατασταθούν τον Μάρτιο στον τόπο καταγωγής της Meghan, βασίστηκε στο ότι υπήρχε ήδη «ένα καλό δίκτυο υποστήριξης».

«Έχουν ένα μεγάλο δίκτυο υποστήριξης εκεί», ανέφερε η πηγή στη Sun. «Εκεί εδρεύει η νέα ομάδα των αντζέντηδων του Χόλιγουντ και των PR και των διευθυντών επιχειρήσεων. Η Meghan έχει πολλούς φίλους εκεί και, φυσικά, τη μαμά της Doria» έγραψε τότε η εφημερίδα.

Και ναι, μπορεί ο κόσμος να είναι γεμάτος αβεβαιότητα αυτή τη στιγμή, αλλά το μόνο πράγμα που φαίνεται να παραμένει σταθερό για τους Harry, Meghan και Archie, είναι η αγάπη και η υποστήριξη που τους προσφέρει η Ragland.

Νικολέτα Μακρή