Πρίγκιπας William: Η Diana ως γιαγιά θα ήταν "εφιάλτης"

31.08.2020
Πρίγκιπας William: Η Diana ως γιαγιά θα ήταν "εφιάλτης"
Ε, εντάξει. Δεν το εννοεί έτσι ακριβώς ο πρίγκιπας. Αυτό που είπε για τη μητέρα του είχε μια πολύ γλυκιά χροιά. Ιδού τι ακριβώς συνέβη.

23 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Diana έχουν προβληθεί πολλά διαφορετικά ντοκιμαντέρ που τιμούν τη ζωή και τη μνήμη της. Έένα από αυτά, με τον τίτλο Diana Our Mother: Her Life and Legacy, προβλήθηκε στα δικτυα ITV HBO πριν από τρία χρόνια, περιελάμβανε συνεντεύξεις του πρωτότοκού της, πρίγκιπα William.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, ο δούκας του Cambridge, ο οποίος, για την ιστορία, τότε ήταν πατέρας μόνο των δύο μεγαλύτερων παιδιών του, καθώς ο βενιαμίν, πρίγκιπας Louis δεν είχε γεννηθεί ακόμη, είχε αποκαλύψει, μεταξύ άλλων, για το πόσο ζωντανή κρατά τη μνήμη της μητέρας του στον George και τη Charlotte. Εκτός του ότι τόσο εκείνος όσο η Kate φροντίζουν να έχουν παντού στο σπίτι φωτογραφίες της, δεν σταματά να μιλά στα παιδιά του για τη γιαγιά τους, που δυστυχώς δεν γνώρισαν. Και αυτό το "βάρος" πέφτει ολοκληρωτικά στον ίδιο. Ιδού γιατί:

"Είναι δύσκολο γιατί, εφόσον, η Catherine δεν τη γνώρισε, δεν μπορεί, προφανώς να τους δώσει τις λεπτομέρειες που μπορώ να τους δώσω εγώ. Έτσι, κάθε φορά που τους βάζω για ύπνο, τους μιλάω για εκείνη. Προσπαθώ να τους υπενθυμίζω ότι υπήρχε και θέλω να ξέρουν ποια είναι και τι έκανε", εξήγησε στον φακό ο William, όμωσε στη συνέχεια, χρειάστηκε να απαντήσει σε μια πιο απαιτητική ερώτηση. Υποθετική βέβαια!

"Λοιπόν, τι είδους γιαγιά θα ήταν η Diana αν ζούσε σήμερα;". "Ένας εφιάλτης", απάντησε μονομιάς ο William τονίζοντάς το μάλιστα.

"Θα ήταν μια γιαγιά εφιάλτης, απόλυτος εφιάλτης. Θα λάτρευε σαν τρελή τα παιδιά, αλλά θα ήταν εφιάλτης. Θα ερχόταν συνέχεια στο σπίτι και σίγουρα τις πιο ακατάλληλες ώρες, όπως, για παράδειγμα την ώρα του βραδινού μπάνιου, θα τα έκανε όλα άνω κάτω και μετά... θα έφευγε!", συνέχισε ο William, προφανώς αστειευόμενος καθώς το είδος της γιαγιάς που περιέγραψε είναι το... αγαπημένο μας.