Όταν η Meghan Markle δοκίμαζε νυφικά, αλλά όχι για τον δικό της γάμο

18.06.2020
Όταν η Meghan Markle δοκίμαζε νυφικά, αλλά όχι για τον δικό της γάμο
Γιατί ναι, σε περίπτωση που το έχει ξεχάσει κανείς, η δούκισσα του Sussex, υπήρξε ηθοποιός και μοντέλο πριν παντρευτεί τον πρίγκιπά της.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, μαζί με τον γιο τους, Archie, ζουν πια μόνιμα στις ΗΠΑ, διανύοντας τον "δοκιμαστικό χρόνο" που τους δόθηκε από τη βασίλισσα/γιαγιά τους προκειμένου να καταγραφεί αν το "μοντέλο" της μη royal εποχής τους "λειτουργεί".

Όλο αυτό τον καιρό, στον Τύπο έχουμε δει πολλά δημοσιεύματα που αφορούν στο χθες, το σήμερα ή/και το αύριο της semi (πια) royal οικογένειας, ενώ στα διάφορα acounts των social media που τους αφορούν προκύπτουν ολοένα και περισσότερα "διαμαντάκια".

Ένα τέτοιο συλλέξαμε κι εμείς σήμερα. Ένα διαδικτυακό "χτύπημα" που μας πηγαίνει πίσω στην εποχή που η Meghan προετοίμαζε τον γάμο τους ως Rachel της τηλεοτπικής σειράς "Suits" και με αυτή την αφορμή πόζαρε για ένα editorial με νυφικά.

Ιδού:

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η εικόνα αυτή της Meghan-νύφης δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είδαμε στις 19 Μαΐου 2018 στο πλευρό του Harry. Γιατί ναι, όπως είχε εξηγήσει και η ίδια στη συνέντευξη που συνόδευε τη φωτογράφιση, άλλο το γούστο της "Rachel" και άλλο της Meghan.