Η Meghan Markle περιγράφει πώς βίωσε το ρατσισμό λόγω της καταγωγής της

03.06.2020
Η Meghan Markle περιγράφει πώς βίωσε το ρατσισμό λόγω της καταγωγής της
Η εξομολόγηση της σε βίντεο καμπάνιας

Η Meghan Markle μίλησε για τις εμπειρίες της με το ρατσισμό σε μια εκστρατεία του 2012 που επανεμφανίστηκε μετά τον θάνατο του George Floyd.

Δες και αυτό: Πρίγκιπας William: Η μείωση της όρασης και το άγχος στις δημόσιες εμφανίσεις του

Ως ηθοποιός στη σειρά Suits, η Meghan συμμετείχε στην εκστρατεία "Δεν θα σταματήσω ..." στο πλαίσιο της φιλανθρωπίας Erase the Hate. Στο βίντεο, φοράει ένα μπλουζάκι με τις λέξεις "Δεν θα αντέξω τον ρατσισμό" καθώς λέει ότι είναι μιγάδα.

"Είμαι μιγάδα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να πουν με τι είμαι αναμεμειγμένη και μεγάλο μέρος της ζωής μου ένιωθα σαν να είμαι μύγα στον τοίχο", είπε η Meghan. "Και μερικές από τις προσβολές που έχω ακούσει ή τα πραγματικά προσβλητικά αστεία, ή τα ονόματα, με χτύπησαν με έναν πολύ δυνατό τρόπο."

Η ίδια συνέχισε αναφέροντας μια εμπειρία με τη μητέρα της, Doria Ragland. «Ξέρεις, πριν από μερικά χρόνια άκουσα κάποιον να αποκαλεί τη μαμά μου τη λέξη από Ν. Γι 'αυτό νομίζω, πέραν του ότι επηρεάζομαι προσωπικά από τον ρατσισμό, απλά για να δω το τοπίο του πώς είναι η χώρα μας αυτή τη στιγμή, σίγουρα ο κόσμος και τα πράγματα θέλω να είναι καλύτερα», συνέχισε.

Αυτό το είδες; Πρίγκιπας Κάρολος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το καθήκον που του είχε ανατεθεί στο γάμο William-Kate

Η Meghan συνέχισε λέγοντας ότι οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται συχνά με βάση τον τρόπο εμφάνισής τους, αλλά "ορισμένοι άνθρωποι δεν με βλέπουν ως μαύρη γυναίκα ή μιγάδα". "Μου φέρονται διαφορετικά και αυτό μπορεί να είναι ένας αγώνας αλλά μπορεί να είναι και κάτι καλό, ανάλογα με τους ανθρώπους που έχεις να κάνεις».

"Είμαι πραγματικά περήφανη για την κληρονομιά μου και από τις δύο πλευρές. Είμαι πραγματικά περήφανη για το από που ήρθα και πού πηγαίνω", κατέληξε η Meghan. "Αλλά ναι, ελπίζω ότι όταν έχω παιδιά, οι άνθρωποι θα είναι ακόμη πιο ανοιχτόμυαλοι για το πώς αλλάζουν τα πράγματα".