Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Πώς κατάφεραν να κρύψουν τη σχέση τους τον πρώτο καιρό

03.06.2020
Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Πώς κατάφεραν να κρύψουν τη σχέση τους τον πρώτο καιρό
Όσα αποκάλυψε βιογράφος στο Vanity Fair Royal

Όταν ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton άρχισαν τη σχέση τους στο Πανεπιστήμιο του Saint Andrews στη Σκωτία, χρησιμοποίησαν μερικά "κόλπα" για να αποφύγουν τους παπαράτσι. Το νεαρό ζευγάρι ήταν αποφασισμένο να το κάνει να μοιάζει σαν να ήταν απλά φίλοι κατά το δεύτερο έτος σπουδών τους αφού αποφάσισαν να συγκατοικήσουν μαζί με άλλους φίλους.

Δες και αυτό: Πρίγκιπας William: Η μείωση της όρασης και το άγχος στις δημόσιες εμφανίσεις του

Μιλώντας στο Vanity Fair Royal, η βιογράφος Katie Nicholl, αποκάλυψε: «Ο William και η Kate είχαν ερωτευτεί και απολάμβαναν ένα συμβατικό πανεπιστήμιο ειδύλλιο, αν και αυτό περιλάμβανε περίτεχνα δολώματα. Σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν τη σχέση τους κρυφή για όσο το δυνατόν περισσότερο, έβγαιναν από το σπίτι σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και έφταναν σε δείπνα ξεχωριστά, και έκαναν ένα σύμφωνο ποτέ να μην κρατήσουν τα χέρια τους δημοσίως», πρόσθεσε η συγγραφέας.

Η αλήθεια για τη σχέση τους ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 2004, όταν εντοπίστηκαν από έναν φωτογράφο να φιλιούνται δημοσίως σε ένα ταξίδι για σκι.

Αυτό το είδες; Meghan Markle - Kate Middleton: Ιδού ο λόγος για τον οποίο τσακώθηκαν και έχει να κάνει (και) με τη Charlotte

Όλα ξεκίνησαν το 2001, όταν ο William ανακοίνωσε ότι θα φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews, ενώ η παράδοση για τους βασιλείς ήταν να φοιτούν στην Οξφόρδη ή στο Cambridge. Ο William και η Kate ζούσαν στον ίδιο κοιτώνα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και γρήγορα γνώρισαν ο ένας τον άλλον. Ήταν αρχικά φίλοι, και οι δύο είχαν σχέση με άλλους ανθρώπους όταν γνωρίστηκαν.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερης ακαδημαϊκής περιόδου, ο William παραλίγο να εγκαταλείψει τις σπουδές του, αλλά τελικά παρέμεινε. Ήταν μια μέρα στο πανεπιστήμιο όταν παρατήρησε την Kate να περπατά σε μια επίδειξη μόδας φορώντας ένα διάφανο φόρεμα με μαύρα εσώρουχα. Ο τρόπος που την έβλεπε άλλαξε ξαφνικά από φιλικό σε κάτι περισσότερο, και μετά την παράσταση, οι δύο ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Ωστόσο, το γεγονός ότι και οι δύο ήταν τόσο νέοι και έμεναν μαζί, άρχισε να ασκεί πίεση στο ζευγάρι. Η "άγρια" ​πλευρά του William άρχισε να εμφανίζεται αφού πήγε σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα με φίλους και δεν προσκάλεσε την Kate. Αργότερα, επισκέφτηκε την αμερικανίδα κληρονόμο Anna Sloan και το ζευγάρι χώρισε για για πρώτη φορά.

Μετά από λίγο, ο William συνειδητοποίησε ότι η Kate ήταν η αληθινή του αγάπη και ήταν αποφασισμένος να την κερδίσει. Ωστόσο, η Kate θα δεχόταν τον William πίσω στη ζωή της, μόνο υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα είχε πλέον επαφή με το πρώην ερωτικό του ενδιαφέρον, την Isabella Anstruther Gough Calthorpe, σύμφωνα με τη συγγραφέα Katie Nicholl.

Για μια στιγμή, η σχέση τους φάνηκε να πηγαίνει καλά, ωστόσο, στα τέλη του 2006 ο William επέλεξε να μην περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια της Kate, το οποίο προκάλεσε για άλλη μια φορά τριβές στο ζευγάρι. Αφού και οι δυο φοίτησαν μαζί στο πανεπιστήμιο, ο William υπηρέτησε στο στρατό και χώρισαν για δεύτερη φορά το 2007. Μετά από λίγους μήνες ήταν και πάλι μαζί και από τότε το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο μαζί.