Πρίγκιπας Κάρολος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το καθήκον που του είχε ανατεθεί στο γάμο William-Kate

31.05.2020
Πρίγκιπας Κάρολος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το καθήκον που του είχε ανατεθεί στο γάμο William-Kate
Ως μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, ο πρίγκιπας Kάρολος έχει τα επίσημα καθήκοντα του και εξακολουθεί να είναι πέρα για πέρα ο άνθρωπος της οικογένειας.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας Κάρολος προσέφερε μια σπάνια ματιά στη βασιλική του ζωή, πείθοντας τους θαυμαστές και τους followers ότι η οικογένεια τώρα είναι πιο δυνατή από ποτέ. Και όλα ξεκινούν με τον πρίγκιπα George.

Ο εξάχρονος πρίγκιπας, ο οποίος θα γίνει επτά ετών τον Ιούλιο, είναι στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητες του Καρόλου για ένα πολύ σημαντικό λόγο.

Μιλώντας στον βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό Classic FM, ο πρίγκιπας της Ουαλίας διηγήθηκε με ποιόν τρόπο η μουσική τον ενέπνευσε καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του, ιδιαίτερα όταν ήταν παιδί.

«Η γιαγιά μου έπαιζε αρκετά μουσική, οπότε άκουγα από εκεί», είπε ο Κάρολος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Την πρώτη φορά που συνειδητοποίησα αυτή την αγάπη για τη μουσική ήταν όταν ήμουν, νομίζω, 7 ετών, στο Covent Garden με τη γιαγιά μου Ελισάβετ».

«Πρέπει να ήταν το 1956 όταν είχαμε πάει να δει το Μπαλέτο Μπολσόι. Ήταν η πρώτη τους επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την απίστευτη στιγμή».

Ο πρίγκιπας «ενθουσιάστηκε πλήρως», εξήγησε.

«Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό για τους παππούδες ή τους γονείς, να πάρουν τα παιδιά σε ηλικία περίπου επτά ετών και να τα πάνε σε κάποια παράσταση ώστε να βιώσουν μια μορφή τέχνης».

Λέτε να είναι αυτό που σχεδιάζει ο Κάρολος για τα επερχόμενα γενέθλια του εγγονού του; Θα μάθουμε σύντομα…

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, ο πρίγκιπας αποκάλυψε ένα πολύ γλυκό καθήκον που του είχε ανατεθεί για ένα από τα πιο εμβληματικά βασιλικά γεγονότα της ιστορίας - τον γάμο του πρίγκιπα William και της Kate.

Και πάλι, o πρίγκιπας Κάρολος αναφέρθηκε στη μουσική.

Εξήγησε ότι λατρεύει να δοκιμάζει τη μουσική για διάφορες περιπτώσεις, ειδικά για γάμους: «Ξέρω ότι ο μεγαλύτερος γιος μου ήταν απόλυτα χαρούμενος που τους πρότεινα μερικά κομμάτια για το γάμο τους».

Όσο για την οικογένειά του William, φαίνεται ότι έχουν εμπνευστεί το πάθος τους για τις τέχνες από τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ο πρίγκιπας George είναι γνωστός φαν του χορού και έχει συμπεριλάβει αυτή τη δραστηριότητα στο πρόγραμμα σπουδών του κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους στο δημοτικό σχολείο.

Η μαμά του George η Δούκισσα Kate, είναι επίσης λάτρης του χορού και παθιασμένη με τη φωτογραφία. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχει τραβήξει διάφορες φωτογραφιές των παιδιών της από εκδηλώσεις και έπειτα τις έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram.