Kate και Camilla: Η νύφη, η πεθερά και το βλέμμα που... σκοτώνει

12.11.2018
Kate και Camilla: Η νύφη, η πεθερά και το βλέμμα που... σκοτώνει
Ακριβώς επάνω από το κεφάλι της βασίλισσας Ελισάβετ!

Με την εξαίρεση του πρίγκιπα Φίλιππου, δούκα του Εδιμβούργου, τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έδωσαν το "παρών" στις εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή την 100ή επέτειο απο τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα όλων τράβηξε η δούκισσα του Sussex, Meghan, αφενός λόγω της εγκυιμοσύνης της, αφετέρου λόγω του ότι αυτή ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση.

Διάβασε επίσης: Kate και Meghan: Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση εδώ και καιρό είχε έντονο παρασκήνιο

Όπως όριζε το πρωτόκολλο και βάσει βαθμού αξιώματος, η Meghan στάθηκε σε διαφορετικό μπαλκόνι από τη βασίλισσα, την Kate και την πεθερά τους, Camilla, οι οποίες παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις μαζί.

Λόγω περίστασης, τα πολλά χαμόγελα έλλειψαν από τα πρόσωπα όλων των παραβρισκομένων, όμως ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" μια, πραγματικά, μοναδική στιγμή.

Ένα κλάσμα δευτερολέπτου και το βλέμμα που αντάλλαξαν Kate και Camilla ακριβώς επάνω από το κεφάλι της βασίλισσας Ελισάβετ δεν μπορεί να περιγραφεί καταλλήλως. Παρά μόνο να... κατατεθεί!

Διάβασε επίσης: Η Camilla προσπαθούσε να χωρίσει τον William από την Kate - Γιατί δεν την ήθελε για νύφη;

Τι μπορεί να σημαίνει δεν γίνεται να ξέρει κανείς. Από το απόλυτο "τίποτα" μέχρι κάτι τεράστιας σημασίας. Σε συνομοσιολογίες δεν θα εμπλακούμε παρόλο που τα σενάρια που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι πολλά και ενδιαφέροντα.

Απλά καταθέτουμε το στιγμιότυπο προς... ενημέρωση και έχουμε τον νου μας για τυχόν... συνέχεια! Ιδού και μια επανάληψη!

Αυτό το έχεις διαβάσει: Μεθυσμένη η βασίλισσα μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την Camilla!

Ζωή Κίττα