Ο πρίγκιπας Κάρολος γιορτάζει και όλη η οικογένεια ποζάρει στο πλευρό του

14.11.2018
Ο πρίγκιπας Κάρολος γιορτάζει και όλη η οικογένεια ποζάρει στο πλευρό του
Σήμερα (14/11/2018) ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου συμπληρώνει 70 χρόνια ζωής. ΜΕ αυτή την αφορμή, το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα δυο φωτογραφίες του μαζί με όλη την άμεση οικογένειά του και γεμίζει χαμόγελα τους απανταχού "φίλους" τους.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν πριν από λίγες ώρες μέσω όλων των royal social media απεικονίζουν τον Κάρολο με τη σύζυγό του, Καμίλα, να κάθονται σε ένα παγκάκι έχοντας γύρω τους τους γιους τους, William και Harry, μαζί με τις οικογένειές τους.

Ο εορτάζων κρατά στα γόνατά του τον μεγαλύτερο εγγονό του, και τρίτο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, ύστερα από τον ίδιο και τον William, πρίγκιπα George ενώ δίπλα στη γιαγιά Καμίλα κάθεται "κυρία" η πριγκίπισσα Charlotte. Γιαγιά και εγγονή δείχνουν πιο χαλαρές στη μία πόζα και πιο... σοβαρές και απόμακρες στη δεύτερη.

Διάβασε επίσης: Kate και Camilla: Η νύφη, η πεθερά και το βλέμμα που... σκοτώνει

Όρθιοι, πίσω τους, στέκονται η Kate με τον μικρό Louis στην αγκαλιά της, ο William, ο Harry και η εγκυμονούσα Meghan, απαστράπτουσα, όπως πάντα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από λίγο καιρό στους κήπους του Clarence House, την ίδια μέρα που τραβηχτηκε και εκείνη με τον πρίγκιπα Κάρόλο να παίζει με τον Louis και τις υπογράφει ο φωτογράφος Chris Jackson.