Camilla: Η δημόσια δήλωση αποδοχής από τη βασίλισσα Ελισάβετ είναι γεγονός -Τα κατάφερε!

16.11.2018
Camilla: Η δημόσια δήλωση αποδοχής από τη βασίλισσα Ελισάβετ είναι γεγονός -Τα κατάφερε!
Η σχέση των δύο γυναικών έχει περάσει από τα 40 κύματα, όμως, τελικά, φαίνεται ότι τα άσχημα ανήκουν πια οριστικά στο παρελθόν.

Είναι κοινό μυστικό πως η σχέση της Camilla και του διαδόχου του βρετανικού θρόνου μετρά πάρα πολλά χρόνια. Ξεκίνησε πριν από τη γνωριμία του με τη Diana, συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια του γάμου τους και φυσικά κατέληξε στον δικό τους γάμο το 2005, παρακάμπτοντας τα όποια εμπόδια έθετε στην πορεία η μητέρα εκείνου, βασίλισσα Ελισάβετ.

Έχουν γραφτεί πολλά για τις σχέσεις των δύο γυναικών και, σίγουρα, έχουν ειπωθεί πολλά περισσότερα. Φαίνεται όμως πως ήρθε η ώρα το όποιο χάσμα να γεφυρωθεί και δημοσίως, καθώς η 92χρονη μονάρχης δείχνει να έχει αποδεχτεί πλήρως το γεγονός ότι η Camilla θα γίνει βασίλισσα όταν -με το καλό- ο γιος της έλθει εν τη βασιλεία του!

Η αφορμή για τη σπάνια δημόσια "τοποθέτηση" της Ελισάβετ δόθηκε προχθές κατά τη διάρκεια του πριβέ δείπνου που παρέθεσε η ίδια προς τιμή του γιου της, ο οποίος συμπλήρωσε τα 70 χρόνια ζωής -και ακόμη παραμένει διάδοχος, παρεμπιπτόντως!

Διάβασε επίσης: Ο Πρίγκιπας Harry είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε για την Camilla Parker

Μιλώντας στην πρόποση που έκανε, λοιπόν, η συγκινημένη μητέρα -γιατί με αυτό τον ρόλο πήρε τον λόγο εκείνη τη στιγμή η βασίλισσα της Αγγλίας- συγκίνησε τους πάντες. Ιδού τα όσα είπε, από τα οποία, φυσικά ξεχωρίζουμε το κομμάτι που αφορά στη νύφη της, η οποία, μπορεί να προσπάθησε μια ζωή, αλλά κατάφερε να την κερδίσει!

"Είναι πραγματικά προνόμιο για μια μητέρα να έχει τη δυνατότητα να κάνει πρόποση στον γιο της για τα 70ά γενέθλιά του. Σημαίνει ότι έχεις ζήσει αρκετά για να δεις το παιδί σου να μεγαλώνει. Είναι, κατά κάποιον τρόπο, σαν να φυτεύεις ένα δεντρο και να έχεις τη δυνατότητα να το βλέπεις να μεγαλώνει.
Η δική μου μητέρα με είδε να γίνομαι 70, φυσικά. Και ακούστηκε να παρατηρεί πως τα 70 είναι ακριβώς η ηλικία όταν ο αριθμός από τα κεράκια που έχεις στην τούρτα σου ξεπερνά την ποσότητα αέρα που χρειάζεσαι για να τα σβήσεις.
Σε αυτά τα 70 χρόνια, ο Φίλιππος και εγώ είδαμε τον Κάρολο να γίνεται πρωταθλητής στις συζητήσεις και τις τέχνες, ένας σπουδαίος φιλάνθρωπος ηγέτης -ένας αφοσιωμένος και αξιοσέβαστος διάδοχος του θρόνου αντάξιος σύγκρισης με οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία -και ένας θαυμάσιος πατέρας.
Πάνω από όλα όμως, και με τη στήριξη της συζύγου του Camilla, είναι κύριος του εαυτού του, παθιασμένος και δημιουργικός.
Έτσι, αυτή η πρόποση είναι για να ευχηθώ ευτυχισμένα γενέθλια στον γιο μου, από κάθε άποψη έναν duchy original.
Στην υγεία σου Κάρολε, πρίγκπα τους Ουαλίας".

Αυτό το είδες: Ο πρίγκιπας Κάρολος γιορτάζει και όλη η οικογένεια ποζάρει στο πλευρό του

Τελικά, η ζωή φαίνεται να δικαιώνει τη σχέση της Camilla και του Καρόλου, η οποία, είναι, χωρίς αμφιβολία, σχέση ζωής.