Pippa Middleton και James Matthews : Το όνομα που διάλεξαν για τον γιο τους έχει ένα κρυφό νόημα

12.11.2018
Pippa Middleton και James Matthews : Το όνομα που διάλεξαν για τον γιο τους έχει ένα κρυφό νόημα
Μόλις αποκαλύφθηκε!

Η Pippa Middleton και ο σύζυγός της, James Matthews υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί στις 15 Οκτωβρίου. Ένα υγιέστατο αγοράκι που γεννήθηκε στο ίδιο μαιευτήριο όπου γεννήθηκαν και τα τρία -γαλαζοαίματα- ξαδελφάκια του, πρίγκιπες George και Louis και πριγκίπισσα Charlotte.

Σήμερα, σχεδόν έναν μήνα μετά, οι πανευτυχείς γονείς αποκάλυψαν πώς αποφάσισαν να ονομάσουν τον γιο τους.

Διάβασε επίσης: Η Pippa Middleton έκανε την πρώτη βόλτα με το νεογέννητο -Και ναι, η κοιλίτσα της φαίνεται ακόμη [photos]

Σύμφωνα με τη Mail On Sunday, λοιπόν, το μωράκι της 35χρονης αδελφής της δούκισσας του Cambridge και του James Matthews θα ακούει στο όνομα. Αrthur Michael William.

Το Arthur, θα μπορoύσε να πει κανείς, ότι πρόκειται για ένα όνομα με ιδιαίτερη βασιλική σημασία καθώς είναι ένα από τα μεσαία ονόματα τόσο του πρίγκιπα Κάρολου, όσο και των δυο γιων του, William και Harry,, ενώ ήταν ένα από τα επικρατέστερα για τον τρίτο γιο της Kate, για τον οποίο, τελικά επελέγη το Louis.

Το μεσαίο όνομα, όμως, του μικρού έχει τεράστια συναισθηματική βαρύτητα για το ζεύγος. Επέλεξαν το Michael, αφενός για να τιμήσουν τον πατέρα της Pippa, Michael Middleton αλλά και τον μικρότερο αδελφό του James ο οποίος πέθανε το 1999 σε ηλικία 22 ετών. Ο Michael Matthews εξαφανίστηκε υπό τραγικά αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά την κατάβαση του Έβερεστ, έχοντας κατακτήσει το τίτλο του νεότερου άντρα που είχε φτάσει ποτέ στην κορυφή του.

Η Pippa Middleton και ο James Matthews παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2017 ενώ ο γιος τους γεννήθηκε πολύ λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την εγκυμοσύνη της Meghan Markle.