Kate και Meghan: Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση εδώ και καιρό είχε έντονο παρασκήνιο

12.11.2018
Kate και Meghan: Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση εδώ και καιρό είχε έντονο παρασκήνιο
Όλη η βασιλική οικογένεια έδωσε το "παρών" στις εκδηλώσεις τιμής για τη φετινή 100η επέτειο λήξης του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την ημέρα γνωστή ως Remembrance Day στο πλαίσιο της οποίας, αρχικά, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, ντυμένη στα μαύρα με το κόκκινο λουλούδι στο πέτο, εμφανίζεται στο μπαλκόνι που κοιτάζει το Cenotaph (Κενοτάφιο) και μετά παρακολουθεί ειδική λειτουργία που πραγματοποιείται στη μνήμη των πεσόντων στο Αββαείο του Westminster.

Στις εκδηλώσεις φέτος έδωσε το παρών για πρώτη φορά ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και η Meghan Markle, πραγματοποιώντας έτσι και την πρώτη της εμφάνιση μετά την επιστροφή από την Αυστραλία. Η παρουσία της όμως σχολιάστηκε αρκετά καθώς δεν στάθηκε στο ίδιο μπαλκόνι με τη συννυφάδα της, Kate.

Η δούκισσα του Cambridge στάθηκε σε άλλο μπαλκόνι, δίπλα στη βασίλισσα και τη δούκισσα της Κορνουάλλης. Γιατί άραγε;

Σύμφωνα με το περιοδικό People και τους ειδικούς βασιλικούς ανταποκριτές του, η απάντηση είναι πιο απλή από αυτή που θα περίμενε κανείς. "Κατά τη διάρκεια επίσημων εμφανίσεων, η βασιλική οικογένεια 'τοποθετείται' σε διάφορες θέσεις ανάλογα με τον βαθμό αξιώματος που έχει ο καθένας. Και για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, ιδού τα δυο μπαλκόνια για τα οποία μιλάμε!

Διάβασε επίσης: Η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει κάτι για τη Meghan που δεν έκανε ποτέ για την Kate

Στην προκειμένη περίπτωση, τονίζει το περιοδικό Hello!, εφόσον απουσίαζε ο σύζύγος της βασίλισσας, ο οποίος λογικά θα στεκόταν δίπλα της, κλήθηκε ο πρώτος συγγενής στη "σειρά" να καλύψει τη θέση. Και αυτός ο συγγενής ήταν η Kate, σύζυγος του πρίγκιπα William, δεύτερου στη σειρά διαδοχής μετά τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, του οποίου η σύζυγος βρισκόταν έτσι κι αλλιώς εκ δεξιών της Ελισάβετ!

Λίγο αργότερα, οι νεαρές δούκισσες συνάντησαν τους συζύγους τους, William και Harry στο Westmister και έδωσαν στους θαυμαστές τους μια εικόνα για την οποία ανυπομονούσαν.

Διάβασε και αυτό: Kate και Meghan: Οι "κοινές θνητές" νύφες του Buckingham και οι προίκες τους

Τώρα, αν τα χαμόγελα των δύο γυναικών ήταν όντως "παγωμένα" -όπως υποστήριξε πλήθος δημοσιευμάτων που τις θέλουν όχι και τόσο θερμές μεταξύ τους- ή όχι... "συζητιέται"!