Η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει κάτι για τη Meghan που δεν έκανε ποτέ για την Kate

05.11.2018
Η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει κάτι για τη Meghan που δεν έκανε ποτέ για την Kate
Μήπως τελικά, όντως, έχει μια αδυναμία στη σύζυγο του μικρού εγγονού της;

Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει σχετικά με το ποια από τις δυο νύφες "προτιμά" η βασίλισσα Ελισάβετ, την Kate ή την Meghan; Έχοντας περάσει το "σοκ" της Καμίλα πριν από πολλά χρόνια, οι "περιπτώσεις" των κοινών θνητών που επέλεξαν τα εγγόνια της να παντρευτούν πρέπει να της φαίνονται κάτι σαν "παιδική χαρά".

Δημόσια, δείχνει το ίδιο χαλαρή και με τις δύο, παρά τις "κακές" γλώσσες που κατά καιρούς θέλουν τη μία πιο ευνοημένη από την άλλη. Η τελευταία είδηση που τις αφορά όμως, δημιουργεί νέα δεδομένα...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η βασίλισσα Ελισάβετ πρόκειται να προσκαλέσει τη μητέρα της Meghan, Doria Ragland, να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί με τη βασιλική οικογένεια στο Sandringham.

Και βέβαια αυτό δεν είναι παράξενο καθώς και οι γονείς της Kate Middleton έχουν δεχτεί τέτοια πρόσκληση. Με μια διαφορά σημαντική όμως...

Διάβασε επίσης: Meghan και Harry: Η τρυφερή στιγμή τους στο "ντεμπούτο" της και η μαμά Doria [video]

Η Carole και ο Michael Middleton έχουν συναντήσει τη βασιλική οικογένεια στην καθιερωμένη εορταστική λειτουργία των Χριστουγέννων στην εκκλησία και έχουν γιορτάσει μαζί τους, όμως κάθε φορά, φιλοξενούνταν στο κοντινό Anmer Hall, αντί του Norfolk estate στο Sandringham, όπου λέγεται ότι πρόκειται να μείνει η Doria.

Μέγα θέμα εγείρεται λοιπόν από μια τέτοια κίνηση, την οποία -αν και εφόσον επιβεβαιωθεί- οι βασιλικοί αναλυτές αποδίδουν στην πρόθεση της βασίλισσας να κάνει την έγκυο δούκισσα του Sussex να νιώσει πιο όμορφα καθώς -αντίθετα από τη συννυφάδα της- δεν έχει άλλη οικογένεια στη Βρετανία.

Επίσημη επιβεβαίωση, ή διάψευση δεν έχουμε από το παλάτι, οπότε αναμένουμε να δούμε αν όντως ισχύει η είδηση αυτή.