Ο πρίγκιπας Harry φωτογραφίζει την έγκυο Meghan και γίνεται viral [photo]

03.11.2018
Ο πρίγκιπας Harry φωτογραφίζει την έγκυο Meghan και γίνεται viral [photo]
Η πρώτη επίσημη περιοδεία του δούκα και της δούκισας του Sussex σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι και Τόνγκο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι δυο τους επέλεξαν να πουν το "αντίο" με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Πριν από λίγες μέρες, το παλάτι του Kensington δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία του πρίγκιπα Harry που είχε τραβήξει η σύζυγός του, Meghan και να που τώρα ήρθε η στιγμή να αντιστραφούν οι όροι.

Στον συγκεκριμένο λογαριασμό δημοσιεύτηκε σήμερα μια φωτογραφία που τράβηξε ο πρίγκιπας Harry όταν είχαν επισκεφτεί με τη Meghan το δάσος Redwoods Treewalk Rotorua της Νέας Ζηλανδίας. Βλέπουμε την έγκυο δούκισσα να χαμογελά γλυκά στον σύζυγό της, κρατώντας τρυφερά την κοιλίτσα της, ενώ φορά το δικό του μπουφάν, γεγονός για το οποίο έγινε μεγάλος λόγος πρόσφατα.

Ιδού η φωτογραφία και το μήνυμα που τη συνόδευε:

Ένα μήνυμα από τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex: "Ευχαριστούμε Νέα Ζηλανδία για την υπέροχη τελευταία εβδομάδα της περιοδείας μας. Νιώθουμε μεγάλη τιμή που γνωρίσαμε τόσους φιλικούς Kiwis. Αυστραλία, Φίτζι, Τόνγκα και Νέα Ζηλανδία, φεύγουμε νιώθοντας μεγάλη έμπνευση και έχοντας στον νου μας πως μπορούμε να κάνουμε μεγάλη διαφορά ο καθένας χωριστά.