Meghan Markle: Γιατί ξαφνικά ασχολούνται όλοι με ΑΥΤΟ το μπουφάν της;

02.11.2018
Meghan Markle: Γιατί ξαφνικά ασχολούνται όλοι με ΑΥΤΟ το μπουφάν της;
Η 16ήμερη περιοδεία του δούκα και της δούκισσας του Sussex σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι και Τόνγκο, ολοκληρώθηκε και οι δυο τους αναμένεται να επιστρέψουν στη βάση τους.

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Meghan απασχόλησαν ιδιαίτερα, φίλους και μη, όπως ήταν αναμενόμενο! Εκτός από τρεις φορές που καταγράφηκαν αντίστοιχα, αναπάντεχα στυλιστικά faux pas από πλευράς της πάντα κομψής και προεγμένης δούκισσας, η συνολική εμφάνισή της κρίνεται "άψογη"!

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, παρατηρείται μια έντονη "κινητικότατα" στα media σχετικά με την εμφάνιση της Meghan κατά την τελευταία επίσημη υποχρέωση του ταξιδιού αυτού, στις ιδαίτερα απαιτητικές ανάγκες του οποίου, η εγκυμονούσα δούκισσα ανταπεξήλθε άριστα.

Διάβασε επίσης: Εκτός εαυτού ο Harry: "Ό,τι θέλει η Meghan, να το έχει αμέσως!"

Το εντυπωσιακό δάσος Redwoods Treewalk Rotorua της Νέας Ζηλανδίας επισκέφτηκαν οι δούκες λίγο πριν αναχωρήσουν από τη χώρα και η Meghan εθεάθη να φορά ένα oversised μαύρο πουπουλένιο μπουφάν που σαν κάτι να θύμιζε...

Και, όντως, έτσι ήταν... Λίγες μέρες νωρίτερα, κατά την επίσκεψή τους στο εθνικό πάρκο Abel Tasman, είχαμε δει τον πρίγκιπα Harry να το φορά. Προφανώς είναι δικό του... Στο νούμερό του! Όταν όμως χρειάστηκε, δεν δίστασε να το προσφέρει στην αγαπημένη του, που, όπως φαίνεται, κρύωσε και δεν είχε μαζί της δικό της πανωφόρι!

Απλά τα πράγματα... Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε και την ιπποτική κίνηση που είχαμε "καμαρώσει" από τη Meghan προς τον Harry πριν από μερικές ημέρες.

Οι δυο τους είναι ομάδα, όπως είχαν δηλώσει με... μέλι στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη και αυτό φαίνεται σε κάθε τους βήμα!!!

Ζ. Κ.