Βόμβα για Ελένη Μενεγάκη: Ποιοι στενοί συνεργάτες βρίσκονται στην έξοδο του Alpha;

30.10.2018
Βόμβα για Ελένη Μενεγάκη: Ποιοι στενοί συνεργάτες βρίσκονται στην έξοδο του Alpha;
Ο πρώτος μήνας τηλεοπτικής παρουσίας της Ελένης Μενεγάκη κλείνει όπως όλα δείχνουν με σημαντικές απώλειες για την ίδια.

Η Ελένη γνωρίζει καλά τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή πως και οι αποχωρήσεις από το πλευρό της είναι μέσα στο τηλεοπτικό παιχνίδι. Η ολοκλήρωση του πρώτου μήνα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha θα βρει την παρουσιάστρια με σημαντική μείωση στα ποσοστά της αλλά και με δύο αποχωρήσεις.

Δείτε ακόμη: Χρόνια πολλά Ελένη! Η διαχρονική τηλεοπτική μας αξία μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για το parapolitika.gr ο πρώτος που βρίσκεται στην έξοδο είναι ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης ο οποίος ήταν ο αγαπημένος της παρουσιάστριας εδώ και πολλά χρόνια. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, οι λόγοι της ξαφνικής αποχώρησης του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Παρελθόν για την «Ωραία Ελένη» θα αποτελέσει και ο επί σειρά ετών συνεργάτης της Γιάννης Τράκαπος ο οποίος είναι καταξιωμένος στυλίστας και τα τελευταία δύο χρόνια ανανέωσε και με το παραπάνω την εμφάνιση της «βασίλισσας».

Αυτό που μένει να δούμε είναι το αν μιλάμε για οριστικές αποφάσεις ή απλά για ένα μικρό διάλειμμα και στις δύο εξόδους. Σε κάθε περίπτωση η Ελένη αγαπάει τις αλλαγές.