Εκτός εαυτού ο Harry: "Ό,τι θέλει η Meghan, να το έχει αμέσως!"

31.10.2018
Εκτός εαυτού ο Harry: "Ό,τι θέλει η Meghan, να το έχει αμέσως!"
Την ώρα που το νεότερο -και ιδιαίτερα δημοφιλές- πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας ολοκληρώνει σιγά σιγά την πρώτη του μεγάλη περιοδεία εκτός χώρας, ένα νέο βιβλίο ρίχνει φως στις μέρες πριν από τον γάμο τους τον περασμένο Μάιο, που, ίσως να μην ήταν και τόσο χαλαρές όσο θα νόμιζε κανείς!

Η DailyMail δραματοποιεί σε μορφή σίριαλ την πιο πρόσφατη βασιλική βιογραφία με τίτλο "Charles at Seventy: Thoughts, Hopes And Dreams" που έρχεται αυτό τον καιρό με αφορμή τα 70 γενέθλια του διαδόχου, πρίγκιπα Καρόλου.

Σε κάποιο σημείο του βιβλίου αυτού, λοιπόν, διαβάζουμε ότι τον καιρό πριν από το γάμο, ο Harry "ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος και έβαζε συχνά τις φωνές" προκειμένου να είναι σίγουρος ότι η Meghan του θα είχε στο λεπτό το καθετί που ζητούσε.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Τα έξυπνα κόλπα που χρησιμοποίησε για να κρύψει την εγκυμοσύνη [photos]

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο Robert Jobson, ο 34χρονος πρίγκιπας εκείνο τον καιρό είχε τεράστιο άγχος και καθόλου υπομονή με το προσωπικό ενώ ακουγόταν να φωνάζει συχνά σε όλους "Ό,τι θέλει η Meghan, να το έχει αμέσως".

Ο ειδικός σε βασιλικά θέματα συγγραφέας εξηγεί πως παρόλο που η εικόνα του ζεύγους την ημέρα του γάμου τους ήταν ιδιαίτερα χαλαρή και ήρεμη, η αλήθεια είναι πως "οι εβδομαδες πριν από εκείνη την ημέρα ήταν γεμάτες ένταση και για τους δύο, σε βαθμό που δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να αντιληφθεί".

Μάλιστα, για να μπορέσουν να "ρίξουν" ρυθμούς, λέγεται πως η Meghan και ο Harry είχαν κλείσει μερικά sessions με τον Ross Barr, γνωστό και ως βελονιστή των διασήμων.

Αυτό το διάβασες; Meghan Markle - Να γιατί φοράει ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια

Προφανώς, ό,τι και αν έκαναν, λειτούργησε γιατί εκείνη την ημέρα και οι δυο φαινόταν απόλυτα χαλαροί κι ευτυχισμένοι.

Ζ. Κ.