Η Meghan Markle επέστρεψε στα social media και κανείς δεν το πήρε είδηση!

30.10.2018
Η Meghan Markle επέστρεψε στα social media και κανείς δεν το πήρε είδηση!
Μία ανάρτηση που πέρασε στα... ψιλά!

Αυτές τις μέρες, η δούκισσα του Sussex βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία, συνοδεύοντας τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, στην 16 ημερών περιοδεία τους στη περιοχή. Μάλιστα με την επίσκεψη στη χώρα αυτή, ολοκληρώνεται ο κύκλος που άνοιξε στην Αυστραλία και περιελάμβανε στάσεις στα Φίτζι και την Τόνγκα.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Η "ιπποτική" κίνηση προς τον Harry που "τρέλανε" τον κόσμο και το... θαύμα!

Σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας αυτής, το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Μάιο και περιμένει το πρώτο του παιδί την Ανοιξη του 2019, όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν από μερικές ημέρς, έγινε δεκτό με σκηνές που θύμιζαν συναυλίες ροκ!

Παρά το ότι βρίσκεται σε... ενδιαφέρουσα, η 37χρονη δούκισσα ανταπεξήλθε άψογα στις υποχρεώσεις της εντυπωσιάζοντας τους πάντες τόσο με τις στυλιστικές επιλογές της όσο και με το χαμόγελό της, ενώ στιγμή δεν σταμάτησε να κρατά το χέρι του αγαπημένου της και να χαϊδεύει την κοιλίτσα της.

Αυτό το διάβασες; Συναγερμός στον αέρα για Harry και Meghan: Ο ελιγμός για την αποφυγή της σύγκρουσης [video]

Εκτός από τις ειδήσεις που μεταδίδουν οι βασιλικοί ανταποκριτές που συνοδεύουν το ζεύγος στην περιοδεία του, τα καθημερινά νέα, τα μαθαίνουμε μέσα από διαρκείς ενημερώσεις που κάνει το παλάτι μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα social media.

Μία τέτοια ανάρτηση, λοιπόν, προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον, καθώς, σήμανε την επιστροφή της Meghan Markle στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως είναι γνωστό, λίγο πριν από τον γάμο με τον πρίγκιπά της, η πάλαι ποτέ ηθοποιός χρειάστηκε να καταργήσει τους λογαριασμούς της στα social media αλλά και το site TheTig.com που διατηρούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Κι όμως, πριν από λίγες μέρες, έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά το γάμο. Στο Twitter. Και συγκεκριμένα στον λογαριασμό του Kensington Palace. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα που απεικονίζει τον πρίγκιπα Harry να κάνει πρόβα τον λόγο που θα έδινε λίγο αργότερα στη τελετή λήξης των #InvictusGames στο Σίδνεϊ, φέρει την υπογραφή της συζύγου του, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη λεζάντα...

Και βέβαια αυτό είνα κάτι που συμβαίνει κατά καιρούς, σε ειδικές περιπτώσεις.... Έχουμε δει φωτογραφίες που τράβηξε η Kate τα παιδιά της να αναρτώνται στους επίσημους λογαριασμούς του παλατιού, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι όταν έρθει η στιγμή, η Meghan θα ακουλουθήσει στα βήματα της συννυφάδας της. Αυτή ήταν μια... προθέρμανση!!!