Meghan Markle: Κι όμως η κοιλιά της φαίνεται μεγαλύτερη τα απογεύματα! Θαύμα ή υπάρχει επιστημονική εξήγηση;

26.10.2018
Meghan Markle: Κι όμως η κοιλιά της φαίνεται μεγαλύτερη τα απογεύματα! Θαύμα ή υπάρχει επιστημονική εξήγηση;
Ατελείωτο το ταξίδι του πριγκιπικού ζεύγους.

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry έφυγαν από την Τόγκα με προορισμό το Σίδνεϊ με αρκετή ταλαιπωρία όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα αφού το αεροσκάφος που τους μετέφερε, προσγειώθηκε με καθυστέρηση. Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθούν στη Νέα Ζηλανδία όπου και θα ολοκληρώσουν το ταξίδι τους. Μία πολυήμερη περιοδεία που σηματοδοτήθηκε βεβαίως από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, την πρώτη ημέρα που Meghan και Harry βρέθηκαν στην Αυστραλία.

Δείτε ακόμη: Meghan Markle: Τι ήταν αυτό που την έκανε να κλάψει από τα γέλια;

Η κοιλίτσα της 37χρονης δούκισσας του Sussex μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο με τους fans του ζεύγους να διαπιστώνουν κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Παρατήρησαν λοιπόν πως κατά τις απογευματινές και βραδινές εμφανίσεις της εντυπωσιακής κυρίας η κοιλιά της είναι πολύ μεγαλύτερη.

Μην πάει το μυαλό σας στις ενδυματολογικές της επιλογές αλλά ούτε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ακόμη θαύμα ή θεόσταλτο σημάδι.

Υπάρχει η επιστημονική εκδοχή που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί η κατάσταση αυτή για μία έγκυο γυναίκα είναι απολύτως φυσιολογική μιας και μετά το απόγευμα οι μυς που στηρίζουν την κοιλιά τείνουν να χαλαρώνουν καθώς έχουν πια κουραστεί.

Είναι εξάλλου γνωστό πως πολλές γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης νιώθουν έντονα πρησμένες μετά το απόγευμα καθώς η λειτουργία του εντέρου επιβραδύνεται λόγω της προγεστερόνης, της ορμόνης που εκκρίνεται από τον πλακούντα.

Γιώργος Μουλάς