Η Pippa Middleton έκανε την πρώτη βόλτα με το νεογέννητο -Και ναι, η κοιλίτσα της φαίνεται ακόμη [photos]

22.10.2018
Η Pippa Middleton έκανε την πρώτη βόλτα με το νεογέννητο -Και ναι, η κοιλίτσα της φαίνεται ακόμη [photos]
5 ημερών λεχώνα η αδελφή της δούκισσας του Cambridge βγήκε έξω με τους... άντρες της!

Η Pippa Middleton γέννησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, James Matthews στις 16/10/2018. Το αγοράκι, του οποίου το όνομα ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, γεννήθηκε υγιέστατο και κοντά στα 4 κιλά -"Ζωή νά'χει", όπως θα λέγαμε κι εμείς!

Προφανώς τα έθιμα περί της πρώτης εξόδου του μωρού μετά τις 40 πρώτες μέρες της ζωής του δεν ισχύουν στο σπιτικό των Matthews/Middleton καθώς οι κάμερες κατέγραψαν την πρώτη οικογενειακή βόλτα των... πέντε χθες, Κυριακή (21/10/2018)

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε τον James, την Pippa, το μωράκι τους και τα δυο σκυλάκια τους να απολαμβάνουν μια χαλαρή βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου.

Ο πανευτυχής μπαμπάς έσπρωχνε το καροτσάκι με τον υιό κρατώντας όμως και το λουρί του λαμπραντόρ της οικογένειας ενώ η σύζυγός του περπατούσε δίπλα του χαμογελαστή κρατώντας το κόκερ τους -κατάμαυρα και τα δύο, για την ιστορία!

Διάβασε και αυτό: Kate Middleton: Η υπερβολική... αδυναμία και το φόρεμα που έχει ξαναφορέσει

Κομψότατη, η Pippa επέλεξε ένα μπλε φόρεμα της Kate Spade, αγαπημένης σχεδιάστριας και της αδελφής της, το οποίο συνδύασε με μια ζακετούλα και αθλητικά παπούτσια.

Και ναι, ως "κοινή θνητή" που είναι, η μόλις 5 ημερών λεχώνα, δεν νοιάστηκε να κρύψει την ελαφριά κοιλίτσα που είθισται να έχουν οι μανούλες, τόσο νωρίς μετά τη γέννηση των παιδιών τους.

Με την ευκαιρία να θυμηθούμε μια άλλη φρέσκια μανούλα, η οποία μας εντυπωσίασε στις 19 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, αλλά για ακριβώς τον αντίθετο λόγο. H Kate Hudson, φωτογράφισε την κοιλιά/φέτες της και μας άφησε με ανοιχτό το στόμα!!!

Η Pippa Middleton και ο James Matthews παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2017 [φωτό επάνω]