Ξυπόλητη στην άμμο η Meghan: Το εντυπωσιακό φόρεμα, η ομαδική αγκαλιά και η γιόγκα τα ξημερώματα! [video]

19.10.2018
Ξυπόλητη στην άμμο η Meghan: Το εντυπωσιακό φόρεμα, η ομαδική αγκαλιά και η γιόγκα τα ξημερώματα! [video]
Η τέταρτη μέρα της περιοδείας τους σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι και Τόνγκα, βρήκε τους πρίγκιπες στην παραλία.

Συγκεκριμένα, ο Harry και η Meghan βρέθηκαν στην Bondi Beach του Σίδνεϊ, όπου τους περίμενε για ακόμη μία φορά ένα πλήθος συγκεντρωμένου κόσμου -απίστευτα πολύχρωμου αυτή τη φορά, όπως θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω.

Η δούκισσα του Sussex διάλεξε κάτι πιο χαλαρό για την περίσταση. Ένα μάξι, ριγέ φόρεμα δια χειρός Αυστραλού -και αυτή τη φορά- σχεδιαστή, που όμως εδρεύει στο Παρίσι, φόρεσε η Meghan και εντυπωσίασε. Martin Grant η υπογραφή του φορέματος, που συγκέντρωσε μόνο θετικά σχόλια.

Αυτό το διάβασες; Meghan Markle - Να γιατί φοράει ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια

Πρώτη φορά βλέπουμε τη Meghan να φορά wedges, και συγκεκριμένα Castañer wedges τα οποία βέβαια πολύ σύντομα έβγαλε από τα πόδια της, για να περπατήσει στην άμμο.

Για την ιστορία, η 37χρονη δούκισσα λατρεύει αυτά τα παπούτσια, όπως επίσης η συννυφάδα της, Kate και η αδελφή εκείνης, Pippa Middleton, όμως δεν επιτρέπεται ποτέ να τα φορέσουν μπροστά στη βασίλισσα γιαγιά των συζύγων τους.

Επιστρέφοντας στην παραλία Bondi λοιπόν, το πριγκιπικό ζεύγος περπάτησε ξυπόλητο στην παραλία όπου συμμετείχαν με χαρά σε έναν πολύχρωμο "κύκλο ενάντια στα αρνητικά κύματα" που σχημάτιζαν μέλη της οργάνωσης One Wave. Πρόκειται για μια ιδαίτερα δραστήρια κοινότητα surfers που ασχολούνται ιδιαιτέρως με θέματα ψυχικής υγείας.

Εκεί, αναφέρεται ότι ο πρίγκιπας Harry αστειεύτηκε λέγοντας ότι δεν ένιωθε ντυμένος κατάλληλα ενώ η σύζυγός του αποκάλυψε ότι για να αντιμετωπίσει το Jet lag που βιώνει πιο έντονο, προφανώς λόγω της εγκυμοσύνης, σηκώθηκε στις 4.30 το πρωί και έκανε γιόγκα, πράγμα που τη βοήθησε πάρα πολύ.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια ομαδική αγκαλιά που πραγματοποίησε όλο το γκρουπ και, προφανώς, έδιωξε τα όποια κακά πνεύματα!!!

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - 6 μυστικά ευεξίας που ακολουθούσε και πριν τη ζωή στο Παλάτι!