Το κολιέ της Meghan και το δαχτυλίδι του Harry: Όλη η αλήθεια για τα παράξενα κοσμήματα του ζεύγους

18.10.2018
Το κολιέ της Meghan και το δαχτυλίδι του Harry: Όλη η αλήθεια για τα παράξενα κοσμήματα του ζεύγους
Μα τι είναι αυτά που φοράνε οι δούκες; Δεν τα έχουμε ξαναδεί!

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex σήμερα βρίσκονται στη Μελβούρνη, συνεχίζοντας την περιοδεία τους σε Αυστραλία, Φίτζι, Νέα Ζηλανδία και Τόνγκα.

Η... φρενίτιδα που καταγράφεται σε κάθε υποδοχή τους, μόνο με ανάλογη που παρατηρείται σε περιπτώσεις rock stars μπορεί να συγκριθεί! Όλος ο κόσμος θέλει να δει από κοντά τον πρίγκιπα Harry και την έγκυο σύζυγό του, η οποία δεν κρύβει πια την ολοένα και πιο "σχηματισμένη" κοιλίτσα της!

Και πάλι ένα φόρεμα Αυστραλού σχεδιαστή διάλεξε η Meghan για αυτή την εμφάνιση -το οποίο ξεπούλησε ήδη, φυσικά! Στο ίδια απόχρωση που είχε επιλέξει και για τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, η Meghan φόρεσε ένα ωραιότατο Dion Lee φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα, πάνω από το οποίο φορούσε -στην αρχή τουλάχιστον- την Martin Grant καμπαρντίνα/σήμα κατατεθέν της πια! Για την ιστορία σημειώνουμε ότι το look συμπληρώθηκε από τις αγαπημένες Manolo Blahnik γόβες της δούκισσας.

Και κάπου εκεί, την είδαμε ξαφνικά με ένα περίεργο κολιέ στον λαιμό της. Μα... Από τι είναι φτιαγμένο;

Διάβασε επίσης: Meghan & Kate: Ο στυλιστικός κανόνας για τα κοσμήματα που καλό είναι να ακολουθείς κι εσύ!

Το κολιέ που φόρεσε, λοιπόν, η Meghan στον λαιμό της ήταν από μακαρόνια και της το έδωσε ο 6χρονος Gavin, ο οποίος, μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, έκανε "σκαστό" από το σχολείο του για να δει από κοντά την όμορφη "πριγκίπισσά" του.

Το πρωί, ο γλυκύτατος νεαρός είπε ότι είναι άρρωστος, έμεινε σπίτι και με ιδιαίτερη φροντίδα πέρασε μια σειρά μακαρόνια σε μια μπλε κορδέλα, δημιουργώντας ένα κόσμημα που κατά σύμπτωση, ταίριαζε και χρωματικά στην σημερινή εμφάνιση της δούκισσας! Φόρεσε και μια ταμπέλα που εξηγούσε ότι της είχε φτιάξει ένα κολιέ και περίμενε!

H Meghan τον εντόπισε και, όχι μόνο δέχτηκε με χαρά το δώρο του, αλλά τον τίμησε ιδιαιτέρως, φορώντας το μέχρι τη στιγμή που μπήκε μέσα στο κτίριο για την επίσημη εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί προς τιμή τους.

Αυτά ως προς τη δούκισσα του Sussex. Μία τεράστια απορία δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες και ως προς το μαύρο δαχτυλίδι που εμφανίστηκε ξαφνικά στο δεξί χέρι του πρίγκιπα Harry. Ύστερα από αρκετή φημολογία, τελικά η απάντηση δόθηκε και είναι ιδιαίτερα... προχωρημένη!

Διάβασε κι αυτό: Πρίγκιπας Harry: Η παράξενη δημόσια κίνησή του και τι φανερώνει

Η απάντηση δόθηκε από το περιοδικό People που το έψαξε πολύ το θέμα και βρήκε ότι πρόκειται για το Oura Ring. Ένα τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό gadget που καταγράφει όλες τις κινήσεις εκείνου που το φορά -24 ώρες το 24ωρο- και είναι συνδεδεμένο με το smart phone του.

Με δεδομένο το βαρύ πρόγραμμα που έχουν οι δούκες σε αυτό το ταξίδι, δεν είναι παράξενο που ο Harry κατέφυγε στη βοήθεια της τεχνολογίας. Μήπως θα έπρεπε να έχει ένα και η εγκυμονούσα σύζυγός του;