H Meghan έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο και πόζαρε σε σπάνια selfie -με τον... μικρό της εαυτό!

18.10.2018
H Meghan έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο και πόζαρε σε σπάνια selfie -με τον... μικρό της εαυτό!
"Παίζει" με τους δικούς της κανόνες η δούκισσα του Sussex.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βρίσκονται στην Αυστραλία στο πλαίσιο επίσημης περιοδείας τους. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο ταξίδι του ζευγαριού μετά τον γάμο του, τον περασμένο Μάϊο, και θα έχει διάρκεια 16 ημέρες. Στο μεταξύ, το ταξίδι συμπίπτει με την 4η διοργάνωση των Invictus Games στο Σίδνεϊ, αγώνες που θα παρακολουθήσουν στενά.

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Ηarry λοιπόν το έκαναν και πάλι το... θαύμα τους ενώ χαιρετούσαν τους οπαδούς τους έξω από την Όπερα του Σίδνεϊ στην Αυστραλία.

Ενώ το ζευγάρι χαιρετούσε τους φαν του, ο Harry είχε μια σύντομη συνομιλία με ένα κοριτσάκι που φορούσε ένα πουκάμισο που έλεγε «Girls Can Do Anything» (Τα κορίτσια μπορούν να κάνουν τα πάντα) και στη συνέχεια την ρώτησε αν θα ήθελε να μιλήσει τη σύζυγό του.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Η "ιπποτική" κίνηση προς τον Harry που "τρέλανε" τον κόσμο και το... θαύμα!

Ο Harry φώναξε την Meghan και της είπε να έρθει κοντά... Όταν εκείνη είδε το κοριτσάκι, χαμογέλασε και είπε: «Μου αρέσει το μπλουζάκι σου!» Και έτσι ο Harry έσπασε έναν από τους πιο μακροχρόνιους κανόνες της βασιλικής οικογένειας καθώς πρότεινε στην Meghan να φωτογραφηθούν όλοι μαζί. Για την ιστορία, η βασιλική οικογένεια δεν μπορεί να ποζάρει για φωτογραφίες ή να υπογράφει αυτόγραφα. Αλλά το κοριτσάκι, που "φέρνει" λίγο εμφανισιακά στην Meghan όπως ήταν μικρή, ήταν σαφώς μια εξαίρεση.

Στο μεταξύ, καθώς η Meghan και το κορίτσι συνομιλούσαν, κάποιος στο πλήθος είπε: «Αισθανόμαστε ότι μοιάζει σαν εσένα όταν ήσουν μικρή». Και η Meghan απάντησε: «Ήμουν έτοιμη να πω ακριβώς το ίδιο πράγμα!». Ιδού και οι αποδείξεις...