Η έγκυος Meghan έκανε την πιο προκλητική της εμφάνιση ever και θύμισε... Diana!

22.10.2018
Η έγκυος Meghan έκανε την πιο προκλητική της εμφάνιση ever και θύμισε... Diana!
Διαφανές φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο στο πλάι; Μια εμφάνιση της δούκισσας του Sussex που συζητήθηκε πολύ.

Στην Αυστραλία βρίσκονται ακόμη ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, διανύοντας την 7η μέρα της επίσημης περιοδείας τους στη χώρα. Το πρόγραμμα είναι "βαρύ" για την εγκυμονούσα Meghan και χρειάστηκε λίγη ξεκούραση μεταξύ των υποχρεώσεων. Έτσι, χθες, άφησε μόνο τον σύζυγο Harry για λίγο και επανήλθε... δριμύτερη.

Δύο εμφανίσεις για τους επίσημους καλεσμένους, λοιπόν, και η δεύτερη συζητήθηκε πολύ, εξαιτίας της στυλιστικής επιλογής της πάντα κομψής Meghan.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Τα έξυπνα κόλπα που χρησιμοποίησε για να κρύψει την εγκυμοσύνη [photos]

Ένα άκρως καλοκαιρινό, μάξι φόρεμα της φίρμας Reformation διάλεξε η 37χρονη δούκισσα, που την Άνοιξη περιμένει το πρώτο της παιδί και, αφενός εντυπωσίασε, αφετέρου ξάφνιασε, καθώς βρίσκεται στα όρια του προκλητικού.

Με ένα τεράστιο σκίσιμο στο πλάι και με ύφασμα αρκετά διαφανές, το φόρεμα της Meghan δεν είναι κάτι που παραδοσιακά θα διάλεγε κανείς -ιδιαίτερα αν ήταν μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας- για μια επίσημη εμφάνιση.

Η Meghan βέβαια το έκανε... Και το υποστήριξε all the way, έχοντας σε κάθε βήμα δίπλα της τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry και χαϊδεύοντας διαρκώς την κοιλίτσα της που ολοένα και μεγαλώνει.

Και βέβαια, ο συνειρμός με την περίπτωση που αφορούσε στη μητέρα του συζύγού της... αναπόφευκτος. Πριν από πολλά χρόνια, είχε ξεσπάσει ένα "μίνι σκάνδαλο" όταν στα πρώτα βήματα της σχέσης της με τον πρίγκιπα Κάρολο, φωτογράφοι είχαν απαθανατίσει τη νεαρή Diana με τα παιδάκια που φρόντιζε τότε, κόντρα στο φως. Εκείνη φορούσε μια διαφανή φούστα, στάθηκε χωρίς να το αντιληφθεί, φυσικά, με τα πόδια ανοικτά και... τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Διάβασε και αυτό: Meghan Markle: Ντυμένη στα λευκά δείχνει κοιλίτσα και τιμά την πριγκίπισσα Diana [photos]

Ζωή Κίττα