Ariana Grande: Βρέθηκε νεκρός ο 26χρονος πρώην της! Αυτή είναι η τραγική τους ιστορία...

08.09.2018
Ariana Grande: Βρέθηκε νεκρός ο 26χρονος πρώην της! Αυτή είναι η τραγική τους ιστορία...
Νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών βρέθηκε σήμερα το ξημέρωμα ο 26χρονος ράπερ Mac Miller, στο σπίτι του στο Los Angeles βάζοντας τέλος σε μία τραγική ιστορία αγάπης που δεν ήταν μέχρι σήμερα γνωστή στο ελληνικό κοινό.

Η οικογένεια του νεαρού μουσικού έγραψε, στη δημόσια ανακοίνωσή της "Ήταν ένα λαμπερό φως στον κόσμο αυτό, για την οικογένειά του, τους φίλους του και τους fans του. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Δεν υπάρχουν παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία θανάτου του μέχρι στιγμής"

Διάβασε επίσης: 17 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που αυτοκτόνησαν και οι τραγικές ιστορίες τους [photos]

Ο Mac Miller υπήρξε για δυο χρόνια ζευγάρι με την Ariana Grande ενώ στάθηκε επάξια δίπλα της και αφότου 22 άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τρομοκρατικό χτύπημα σε συναυλία της στο Manchester το 2016. Ωστόσο, έχοντας ζήσει μια έντονη σχέση, οι δυο τους χώρισαν τον περασμένο Μάιο δηλώνοντας, ωστόσο αγαπημένοι.

Η Grande που δέχτηκε σφοδρή κριτική για τον χωρισμό τους, απαντώντας σε έναν πικρόχολο fan του Miller αποκάλυψε πως η σχέση τους ήταν τοξική και πως εδώ και πολύ καιρό η ίδια προσευχόταν για τη νηφαλιότητά του, με την οποία εκείνος πάλευε για χρόνια. Ο Miller δήλωνε εθισμένος σε διάφορες ναρκωτικές ουσίες από την ηλικία των 15 και ήταν ο λόγος που η Ariana δεν άντεξε τελικά να παραμείνει στο πλευρό του.

Διάβασε επίσης: 12 διάσημοι των οποίων τα παιδιά αυτοκτόνησαν [photos]

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε επίσης πως μία μόλις εβδομάδα μετά τον χωρισμό τους ο Miller είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, αφότου μάλιστα είχε τρακάρει με άλλο όχημα και διαφύγει από τη σκηνή του περιστατικού!

Φαν του θεώρησαν ότι ο λόγος ήταν ο χωρισμός του με την Ariana, και όταν βγήκε η είδηση ότι η Ariana έχει νέα σχέση, πολλοί την κατηγόρησαν ότι απάτησε τον Miller. Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε τι συνέβη και αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση τους.

Διάβασε επίσης: Demi Lovato: Το συγκινητικό γράμμα μετά την πρόσφατη περιπέτεια με τα ναρκωτικά

“Ο Mac Miller τράκαρε το αυτοκίνητο του και οδηγούσε μεθυσμένος επειδή η Ariana τον παράτησε για έναν άλλο άνδρα ενώ εκείνος αφού της έγραψε ένα άλμπουμ με 10 τραγούδια, αποκαλώντας της The Divine Feminine (τίτλος του άλμπουμ) είναι το πιο αποκαρδιωτικό πράγμα που συμβαίνει στο Hollywood” έγραψε ο φαν του Miller.

Η απάντησή της αποκάλυψε πολλά για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ράπερ. “Πόσο παράλογο να μειώνεις τον γυναικείο αυτοσεβασμό με το να λες ότι κάποιος πρέπει να μείνει σε μια τοξική σχέση επειδή ο άνδρας έγραψε ένα άλμπουμ για εκείνη, πράγμα που δεν είναι αλήθεια (μόνο το τραγούδι “Cinderella” είναι για μένα)” έγραψε η τραγουδίστρια.

Διάβασε επίσης: Ariana Grande: Το προκλητικό μίνι, ο Bill Clinton και ο πάστορας με το μακρύ... χέρι [video]

“Δεν είμαι η νταντά ή η μητέρα του και καμία γυναίκα δεν πρέπει να νιώθει ότι πρέπει να είναι. Νοιάστηκα, προσευχήθηκα και προσπάθησα να υποστηρίξω την προσπάθεια του να μείνει νηφάλιος και να βρει ισορροπία εδώ και χρόνια (και θα συνεχίσω για πάντα). Το να κατηγορούμε τις γυναίκες επειδή ένας άνδρας δεν μπορεί να διορθώσει τα λάθη του είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.”

“Φυσικά και δεν μίλησα για το πόσο δύσκολο και τρομακτικό ήταν όταν συνέβαινε. Θα συνεχίσω να προσεύχομαι ότι θα βρει τον δρόμο του”.

Μετά από αυτή τη σοκαριστική απάντηση, ο κόσμος υποστήριξε την Ariana και ο χρήστης παραδέχτηκε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη.

Διάβασε επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη πριν γίνει όπως την ξέρουμε σήμερα μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Έναν μόλις μήνα μετά η 25χρονη Ariana ανακοίνωσε τον ξαφνικό της αρραβώνα με το νέο της αγόρι Pete Davidson σε μία κίνηση που αιφνιδίασε τους πάντες και σίγουρα, και τον πρώην της Mac Miller.

Στην τελευταία του συνέντευξη που εκδόθηκε πριν από μόλις 2 ημέρες, ο Miller μίλησε ανοιχτά για την πίεση της δημοσιότητας και για την μάχη του με την κατάθλιψη ενώ 12 ώρες πριν να βρεθεί το άψυχο σώμα του, ο ίδιος ανέβασε το τελευταίο του update στα social media: ένα βίντεο από το σπίτι του, με ένα πικάπ που έπαιζε το τελευταίο του τραγούδι και προφητικό θα λέγαμε "So it Goes".

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Το σχεδόν σκανδαλιστικό look της Δούκισσας που "ξέφυγε" από τη Βασίλισσα