Πρίγκιπας Κάρολος: Να τι πραγματικά πιστεύει για τη σχέση του Harry και της Meghan!

09.09.2018
Πρίγκιπας Κάρολος: Να τι πραγματικά πιστεύει για τη σχέση του Harry και της Meghan!
Την αλήθεια αποκάλυψε ένας συγγενής του Κάρολου... Και ομολογούμε πως, τη δήλωση αυτή δεν την περιμέναμε!

Η Meghan Markle έχει με τον πεθερό της την καλύτερη δυνατή σχέση! Σύμφωνα με το Vanity Fair, ένα μέλος της οικογένειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση του Πρίγκιπα Καρόλου και της νεαρής του νύφης.

Ο βασιλικός γάμος που όλοι παρακολουθήσαμε, τον Μάιο, ήταν το σημείο κλειδί: Η ημέρα που ο πρίγκιπας Κάρολος φανέρωσε και στην πράξη την εκτίμησή του για το νεαρό ζευγάρι.

Να σου θυμήσουμε πως ο Πρίγκιπας Κάρολος ήταν εκείνος που παρέδωσε τη Meghan στον Harry, εφόσον ο πατέρας της δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην τελετή. Ο Πρίγκιπας Harry δε, σύμφωνα με την πηγή "θα είναι για πάντα ευγνώμων στον πατέρα του που παρενέβη στη δυσάρεστη εκείνη κατάσταση. Πλέον η σχέση τους είναι πολύ στενή".

Με τη σχέση της Meghan με τον πατέρα της να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, ο Πρίγκιπας Κάρολος τη στηρίζει όλο και περισσότερο. "Της έχει αδυναμία και πιστεύει πως η Meghan είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στον Harry!" δηλώνει η πηγή του VF.

Η Δούκισσα του Sussex σύσφιξε ακόμα περισσότερο τη σχέση της με τον πεθερό της αυτό το καλοκαίρι, με τις κοινές τους διακοπές στο Castle of Mey στην Σκωτία. Το νεόνυμφο ζευγάρι πέρασε εκεί μία εβδομάδα μαζί με τον Κάρολο και, σύμφωνα ξανά με την πηγή, ερωτεύτηκε τη φυσική ομορφιά του τόπου!