Ετοιμάζεται να γίνει μαμά η Meghan Markle; Τα στοιχεία που το μαρτυρούν!

09.09.2018
Ετοιμάζεται να γίνει μαμά η Meghan Markle; Τα στοιχεία που το μαρτυρούν!
Όχι, δεν πρόκειται για κάτι που έκανε η Δούκισσα του Sussex αλλά για κάτι "ύποπτο" στη συμπεριφορά της μαμάς της, Doria Ragland!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sunday Daily Star, η Doria Ragland, η μητέρα της Meghan Markle, κάνει μαθήματα φροντίδας... μωρού στο σπίτι της στο Los Angeles!

Η πρώην κοινωνική λειτουργός σκοπεύει σύντομα να μετακομίσει στην Αγγλία, για χάρη της κόρης της και των, μελλοντικών, εγγονιών της, που ίσως να έρχονται; Πρόσφατη εμφάνιση της δούκισσας του Sussex πυροδότησε σχετικές φήμες. Πριν κάνει όμως αυτό το βήμα, η Doria εκπαιδεύεται στην φροντίδα και τον χειρισμό μωρού αλλά και στις Πρώτες Βοήθειες για να είναι όσο καλύτερη γιαγιά μπορεί!

Δύο από τις δασκάλες του κέντρου στο οποίο κάνει τα σεμινάρια, επισκέπτονται συχνά το σπίτι της Doria όπου της παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα προκειμένου να μην τραβήξουν την προσοχή των παπαράτσι που παρακολουθούν στενά την πεθερά του Harry.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Να γιατί φοράει ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια

"Η Meghan θέλει να αποφύγει να προσλάβει προσωπικό για τη φροντίδα των παιδιών της. Η σκέψη του να έχει τη μητέρα της μαζί τους και να αναλάβει εκείνη το ρόλο της νταντάς του, είναι η πιο σωστή λύση για εκείνη. Ακόμα περισσότερο αφού και η ίδια η Doria έχει δηλώσει πως θα ήθελε πολύ να το κάνει.

Πλέον η Doria έχει κάνει εκπαίδευση για τα πάντα, από την βοήθεια στο θηλασμό, τη βασική φροντίδα ενός μωρού, καρδιοαναπνευστική ανάνηψη και Πρώτες Βοήθειες. Το σεμινάριο καλύπτει ακόμα και ανάγκες για τη μετέπειτα ζωή του παιδιού ως νήπιο, από τη βοήθεια στον ύπνο του, τον απογαλακτισμό του αλλά και την επαναφορά της μητέρας από την περίοδο της λοχείας."

Διάβασε επίσης: Harry και Meghan: Τι δώρο πρόσφεραν στους καλεσμένους του γάμου

Το απαύγασμα από όλα αυτά; Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry δεν βλέπουν την ώρα να γίνουν γονείς και να ξεκινήσουν την δική τους οικογένεια! Και εμείς, τους ευχόμαστε το καλύτερο!