Robbie Williams: Το τρίτο του παιδί γεννήθηκε χωρίς να το γνωρίζει κανείς

07.09.2018
Robbie Williams: Το τρίτο του παιδί γεννήθηκε χωρίς να το γνωρίζει κανείς
Τη χαρμόσυνη είδηση μοιράστηκε με όλο τον κόσμο η συζύγός του, πριν από λίγες ώρες.

Ο Robbie Williams και η Ayda Field παντρεύτηκαν το 2010 και έχουν μαζί δυο παιδιά -από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, δηλαδή: Την 5 ετών Θεοδώρα και τον 3 ετών Charlie.

Όπως διαβάζουμε σε πρόσφατη ανάρτηση της 39χρονης συζύγου του Williams, η οικογένειά τους μόλις έγινε 5μελής. Η μικρή Colette (Coco) Josephine Williams ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας και συμπλήρωσε την ευτυχία τους. "Αιώνια ευγνώμονες" στη γυναίκα που κυοφόρησε το τρίτο τους παιδί, θα είναι η Ayda και ο Robbie, όπως διαβάζουμε στη λεζάντα της γλυκύτατης φωτογραφίας με τα 5 χέρια της οικογένειας που επέλεξε να συνοδέψει την είδηση η πανευτυχής μητέρα.

"Ο δρόμος για να φτάσουμε εδώ ήταν πολύ μακρύς και δύσκολος, και γι' αυτό το κρατήσαμε κρυφό. Είμαστε πανευτυχείς και ευλογημένοι για το μικρό αυτό κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή μας καθώς και για το ότι ζούμε σε έναν κόσμο που κάτι τέτοιο είναι δυνατό", γράφει με εμφανή συγκίνηση η σύζυγος του 44χρονου σταρ, ζητώντας ταυτόχρονα από τον κόσμο να σεβαστεί τη βούλησή τους για λίγο ιδιωτικό χρόνο αύτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους.

Να τους ζήσει!

Αυτό το διάβασες; Ο ιδανικός άντρας: O Brad Pitt απαντά στις κατηγορίες της Jolie με τον πιο γλυκό τρόπο

Για την ιστορία, το ζεύγος Williams θα καθίσει δίπλα δίπλα φέτος στην κριτική επιτροπή του βρετανικού X Factor, από όπου και οι φωτογραφίες στην αρχή και στο τέλος του θέματος.