Πρίγκιπας Harry: Το δημόσιο, τρυφερό χάδι στη Meghan που μας τρέλανε [video]

07.09.2018
Πρίγκιπας Harry: Το δημόσιο, τρυφερό χάδι στη Meghan που μας τρέλανε [video]
Από την πρώτη, κιόλας, κοινή τους εμφάνιση κατέστησαν ξεκάθαρο ότι θα ήταν πιο χαλαροί στο θέμα το πρωτοκόλλου. Και το αποδεικνύουν διαρκώς.

Ο Harry υπήρξε ανέκαθεν πιο "έξω καρδιά" από τον William. Κάτι η ταμπέλα του "μικρού αδελφού", κάτι η συνειδητοποίηση ότι, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς, ο μικρός πρίγκιπας έδειχνε πάντα να υπολογίζει λιγότερο τους κανόνες και τα βασιλικά "πρέπει".

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή ο William είναι δεύτερος στη διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο μετά τον πατέρα του, ενώ ο Harry βρίσκεται στη σειρά Νο6, μετά τον αδελφό του και τα τρία παιδιά εκείνου. Αν δηλαδή ο William κάνει κι άλλο παιδί, ο Harry θα πάει ακόμη πιο πίσω.

Χωρίς το άγχος αυτό, λοιπόν, και έχοντας προφανώς "τακτοποιήσει" στο μυαλό του το ζήτημα της... θέσης ο 33χρονος πρίγκιπας ζει πανευτυχής έχοντας πια στο πλευρό του το ιδανικό έτερον ήμισυ.

Ο Harry και η Meghan περπατούν χέρι χέρι τόσο στις ιδιωτικές τους εξορμήσεις όσο και στις δημόσιες. Κοιτάζονται με τρυφερότητα διαρκώς ενώ δεν σταματούν να αγγίζονται σε κάθε ευκαιρία.

Αυτό το διάβασες; Meghan και Harry: Το νέο δημόσιο φιλί που έγινε viral [video]

Σε δημόσια εκδήλωση τον Μάιο για παράδειγμα, η Meghan περπατούσε χαϊδεύοντας την πλάτη του Harry και είχε γίνει μέγα "θέμα" -με την καλή έννοια. Θυμήσου την περίπτωση στο βίντεο που ακολουθεί.

Αυτές τις ώρες, ένα άλλο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γεμίζει με χαμόγελα όσους το βλέπουν. Είναι από πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε το ζεύγος στα 2018 WellChild Awards στο Λονδίνο, στο πλαίσιο των οποίων είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Meghan και ο Harry ήταν γλυκύτατοι με τα παιδιά, αλλά και μεταξύ τους. Η στιγμή που εκείνος τη χαϊδεύει τρυφερά στην πλάτη ξεχωρίζει και μας... κερδίζει!