Kim Kardashian: Σε αυτή τη γυναίκα θέλει να μοιάσει (και δεν το κρύβει)

26.07.2018
Kim Kardashian: Σε αυτή τη γυναίκα θέλει να μοιάσει (και δεν το κρύβει)
Μεταξύ μας, δεν την αδικούμε.

Μπορεί η Kim Kardashian να αποτελεί πρότυπο ομορφιάς για εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, φαίνεται όμως πως στα δικά της μάτια η «βασίλισσα» είναι άλλη.

Είναι εκείνη που έκανε μόδα τις καμπύλες δύο δεκαετίες πριν και που κατάφερε να απενοχοποιήσει τις juicy γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκείνη που μπορεί να έγινε star τεράστιου βεληνεκούς, παρέμεινε, όμως, το κορίτσι του Μπρονξ και πολύ το χαίρεται.

Ω ναι, είναι αυτό που νομίζεις!

Η εμμονή της Kim με την Jennifer Lopez είναι πλέον και αποδεδειγμένα τεράστια, σε σημείο που δεν διστάζει να ποζάρει δίπλα της υιοθετώντας ακόμα και τη στάση του σώματος αλλά και το βλέμμα της Λατίνας star. Αυτό βέβαια, δεν είναι καινούργιο.

Διαβάστε ακόμη: H «Carrie Bradshaw» φλερτάρει απροκάλυπτα τον «Mr. Big» στο Instagram!

Συνέβαινε και πριν καν η Kimmy αποκτήσει τη φήμη του σήμερα, με τη JLo να ποζάρει χαμογελαστή δίπλα της, μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια για εκείνη, την εμφάνισή της αλλά το μυαλό της!

Οι δυο τους σήμερα δεν χάνουν ευκαιρία να φωτογραφίζονται μαζί σε κάθε επίσημο event του Hollywood, με την Kim να δίνει την εντύπωση πως η Jenny είναι η κολλητή που πάντα ήθελε. Έτσι, αποφάσισε να της ευχηθεί για τα 49α γενέθλιά της και μέσω των Instagram stories της, αναρτώντας πληθώρα κοινών τους φωτογραφιών.

Τρανή απόδειξη της αγάπης της Kardashian για τη Lopez είναι η φωτογραφία του παρελθόντος που ακολουθεί…

Kim, είμαστε μαζί σου!