Νέα ταραχή για το Παλάτι: Συνελήφθη συγγενής της Meghan Markle

24.07.2018
Νέα ταραχή για το Παλάτι: Συνελήφθη συγγενής της Meghan Markle
Δε λέει να ηρεμήσει η Meghan Markle από τα καμώματα της οικογένειάς της που μοιάζει να έχει βαλθεί να… της χαλάσει το image που με τόση προσπάθεια έχει καταφέρει να χτίσει.

Μετά τις ντροπιαστικές συμπεριφορές του πατέρα της, Thomas Markle, σειρά είχε η μέλλουσα σύζυγος του αδελφού της, Thomas Markle Jr., να τη βγάλει εκτός εαυτού.

Ο λόγος για την Darlene Blount, η οποία σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, συνελήφθη στο Oregon με βαρύτατες κατηγορίες για επίθεση τετάρτου βαθμού κατά του συντρόφου της.

«Κλήθηκε η αστυνομία για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας από το σπίτι του Thomas Markle Jr. και της Darlene Blount. H Darlene συνελήφθη», είπε πηγή στην εφημερίδα, με πληροφορίες να θέλουν τη γυναίκα να έχει αποφυλακιστεί με εγγύηση από την επαρχιακή φυλακή Josephine, το περασμένο Σάββατο.

Διαβάστε ακόμη: Μπελάδες για την Kim Kardashian: Γιατί καλείται να αποσύρει τη νέα σειρά αρωμάτων της;

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τις Αρχές με τον ίδιο τον Thomas να έχει παρουσιάσει την «οικογενειακή» τους ζωή ως μίξη των ιστοριών που είδαμε στις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές «Married With Children» και «Dexter». Σα να λέμε, η βία σε πρώτο πλάνο.

Κάπως έτσι, η σύζυγος του Πρίγκηπα Harry καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα μία φορά τον Τύπο για τις πράξεις του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος, με το Παλάτι, ωστόσο, να εξακολουθεί να τη στηρίζει…