€7.000 για να κάνει... μπάνιο έδωσε η Μπιγιονσέ!

15.01.2014
Εντάξει, είναι μια από τις πιο πλούσιες –και ισχυρές- γυναίκες της σόουμπιζ, αλλά, βρε παιδιά… μήπως το παράκανε;

Αυτή τη στιγμή είναι γεγονός πως η Μπιγιονσέ (Beyonce) "πουλάει" περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στην παγκόσμια μουσική σκηνή, την ίδια στιγμή που απολαμβάνει την απόλυτη προσωπική ευτυχία στο πλευρό του συζύγου τους Τζέι Ζι (Jay Z) μαζί με την κορούλα τους, Μπλου Άιβι (Blue Ivy).

Σύμφωνα με το περιοδικό Now, η 32χρονη σταρ την έκανε την υπερβολή της παραμονή Πρωτοχρονιάς αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι δεν υπολογίζει καθόλου τα έξοδα, επιλέγοντας πάντα το καλύτερο και το πιο ξεχωριστό για την ίδια και την οικογένειά της.

Λέγεται, λοιπόν, ότι η Μπιγιονσέ ξόδεψε το ποσό των £6.000 (€7.235) για να κάνει μπάνιο μαζί με τη 2 ετών κόρη της, μέσα σε νερό Εβιάν (Evian), λίγο πριν βγει το 2013.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, η διάσημη οικογένεια πέρασε εκείνες τις μέρες στο ξενοδοχείο "Victor" του Μαϊάμι όπου η συγκεκριμένη εξεζητημένη περιποίηση σπα αποτελεί πρόταση του καταλόγου τους.

Το μπάνιο μέσα στο διάσημο νερό που έρχεται από τις Γαλλικές Άλπεις είναι μια πολυτέλεια που προτιμούν και άλλες διάσημες όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και η Σερένα Γουίλιαμς (Serena Williams).

Στο... επώνυμο νερό, επιπλέουν διάσπαρτες ζέρμπερες, ενώ την αισθησιακή εμπειρία συμπληρώνουν αρωματικά κεριά που καίνε συνεχώς γύρω από τη μπανιέρα. Μάλιστα στην περίπτωση της κυρίας Πάρκερ, λέγεται ότι υπήρξε και μια πιατέλα καπνιστού σολομού, γλειφιτζούρια και ένα πιάτο με το κωδικό όνομα "Οι 7 αμαρτίες της σοκολάτας". Όχι και άσχημα…